Enduro 29.09.2018

Kytönen Vantaalla ensimmäisen päivän voittoon

Roni Kytönen. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron SM-sarjan kauden huipennus ajetaan tänä viikonloppuna Vantaalla. Tänään lauantaina Vantaalla on kilpailtu kauden toiseksi viimeinen osakilpailu sekä joukkue-SM-kilpailu. Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi Vantaalla tänään E1-luokan voittoon sekä voitti joukkuemestaruuden Jämsän seudun moottorikerhon joukkueessa yhdessä Mika Tammisen ja Eemil Pohjolan kanssa. Hugo Svärd ajoi E1-luokassa tiukan taistelun jälkeen neljänneksi, ja Vantaalle paluun tehnyt Antti Hellsten oli kolmas.

– Hyvä päivä. Aamulla ensimmäisellä pätkällä kaaduin ja satutin vähän peukaloa, mutta kun sain vähän buranaa niin helpotti ja loppupäivä tulikin hyvin, tuore enduron joukkue Suomen mestari Roni Kytönen kertoi.

– Alussa meni ihan hyvin ja oli hyvää vääntöä Hellstenin kanssa, mutta sitten kahdella viimeisellä pätkällä loppui energiat enkä jaksanut enää puristaa kunnolla, tiukasti SM-hopeassa kiinni oleva Svärd kertasi.

Huomenna Vantaalla ajetaan henkilökohtaisen SM-sarjan kauden päätöskilpailu ja Kytönen Motorsportin Hugo Svärd on tiukasti kiinni SM-hopeassa.

E1 SM-pisteet 6/7:

  1. Antti Hänninen 114p
  2. Hugo Svärd 82p
  3. Eemil Helander 70p
  4. Henry Olenius 62p
  5. Roni Kytönen 53p

Hugo Svärd. Kuva: Kytönen Motorsport

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro