Enduro 15.06.2019

Kytönen toiseksi J1-luokassa lauantaina Kreikassa

Roni Kytönen oli tyytyväinen suoritukseensa. Kuva: Kytönen Motorsport

Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi loistavan suorituksen Kreikan MM-enduron lauantaipäivänä, kun jämsäläinen ajoi J1-luokassa tiukan taistelun jälkeen toiseksi ja oli Junior-luokan kokonaistuloksissa myös kolmas.

Lauantaipäivän tuloksiin laskettiin myös perjantaina ajettu supertesti, jolla Roni Kytönen ei ollut parhaimmillaan jääden kärkeen 10 sekuntia. Lauantaina aamusta asti Kytönen oli tutusti oivassa vireessä crossi- ja endurotesteillä, mutta tänään avaimena onneen oli loistavat suorituksen myös extremetestillä, jolla Husqvarna- kuljettaja ajoi kahteen kertaan vajaan sekunnin päähän pohja-ajasta ollen pätkätuloksissa kakkonen.

– Eilinen supertesti, kun laskettiin myös tämän päivän tuloksiin, niin siinä tuli se 10 sekunnin ero, mutta muuten lauantaina päivä tuli virheettömästi ja vauhti oli todella hyvää myös extremetestillä, tyytyväinen Kytönen kertoi.

Kreikassa kilpaillaan sunnuntaina toinen kilpailupäivä, joka alkaa Suomen aikaan kello 9.00.

Salin yleiskilpailun kolmanneksi Keravalla

Tänään kilpailtiin myös Keravalla kansallisessa SE-Team enduro kilpailussa, jossa Kytönen Motorsportin Roni Salin ajoi loistavasti yleiskilpailun kolmanneksi. Juupaluoman veljeksistä Peetu ajoi A1-luokan voittoon ja yleiskilpailun kolmanneksi. Pikkuveli Pyry ajoi B1-luokan voittoon ja yleiskilpailussa viidenneksi.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro