Enduro 21.10.2017

Kytönen neljäs MM-endurossa Saksassa lauantaina

Roni Kytönen ajoi Saksan MM-osakilpailun lauantaipäivänä neljänneksi. Kuvaaja: Jani Hovi / Xracing

Saksassa kilpailtiin tänään kauden toiseksi viimeinen Enduron MM-osakilpailu. Kytönen Motorsportilta kilpailussa mukana olivat Henric Stigell ( Enduro 2), Eemil Pohjola (EJ), Hugo Svärd (EY) ja Roni Kytönen (EY).

Enduro 2-luokassa Henric Stigell ajoi aamupäivästä hyviä aikoja, mutta eilen perjantaina supertestillä tullut kaatuminen sekä tänään toisella extreme testillä ja crossitestillä olleet ongelmat tiputtivat sijoitusta tuloksissa. Stigell oli päivän päätteeksi lopulta sijalla 11.

Enduro Junior-luokassa Eemil Pohjola oli eilen supertestillä yhdeksäs ja ajoi Stigellin tavoin tänään aamupäivällä hyviä aikoja pätkillä, mutta Pohjolalla oli myös ylimääräistä ohjelmaa extremetestillä ja hän oli maalissa 12.

MM-sarjaan paluun Päijänteen ympäriajon jälkeen tehneen Roni Kytösen vauhti oli hyvää. Nuorukainen taisteli tiukasti koko päivän palkintokorokepaikasta, mutta ensimmäisellä extremetestillä tullut kaatuminen tiputti nuorukaisen lopulta pois palkinnoilta ja Kytönen oli maalissa neljäs. Hugo Svärd paranteli tänään asemiaan eilisen supertestin jälkeen ja Svärd oli maalissa viides.

– Päivä meni muuten hyvin, mutta ensimmäisellä extremellä tein ison virheen, kun hyppäsin kantoon pienessä kinkamassa. Neljäs sija harmittaa todella paljon, Kytönen kertasi päivän jälkeen.

Huomenna sunnuntaina Saksassa ajetaan kauden päätösosakilpailu.

 

Teksti: Kytönen Motorsport

 

Uusimmat

Lisää aiheesta