Enduro 14.09.2019

Kytönen neljänneksi MM-endurossa Tshekissä lauantaina

Roni Kytönen kävi tiukan taistelun palkintokorokepaikasta. Kuva: Kytönen Motorsport.

Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi MM-endurossa Junior-luokassa neljänneksi Tshekissä lauantaina. Kytönen taisteli tiukasti koko päivän ajan kärkinelikossa.

Vielä päivän puolessa välissä jämsäläinen oli kilpailussa kolmantena ja kävi tiukkaa sekuntitaistelua belgialaisen Antoine Magain sekä ranskalaisen Theophile Espinassen kanssa. Tällä kertaa päivän viimeisillä erikoiskokeilla Magain veti kovimman ajan ja oli päivän kakkonen vain yhden sekunnin erolla kolmanneksi tulleeseen Espinasseen. Kytönen taisteli loppuun asti, mutta hänen kohtalokseen koitui jäädä juuri palkintokorokkeen ulkopuolelle neljän sekunnin erolla.

– Ajo tuntui ihan hyvältä koko päivän ajan eikä tullut mitään isompia virheitä, mutta todella tasaista oli taas jälleen kerran. Perjantai-illalla ajettu supertesti meni taas kerran aika huonosti ja sieltä tuli heti se reilu kuusi sekuntia eroa kärkeen ennen kuin päivä lauantaina starttasi. Sunnuntaita ajatellen endurotesti kului melko hurjaan kuntoon. Siellä on nyt paljon juuria ja muuta esillä, mutta täytyy yrittää ajaa tarkasti ja kovaa se, Kytönen kertoi kilpailun jälkeen.

Sunnuntaina Tshekissä kaasutellaan MM-enduron kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailupäivä, joka starttaa Suomen aikaan kello 10:00.

Eero Remes oli seitsemäs E2-luokassa ja Hugo Svärd kuudes Youth-luokassa.

Roni Kytönen kiertää koko MM-kauden. Kuva: Kytönen Motorsport.

Tulokset

Teksti: Kytönen Motorsport.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro