Enduro 28.06.2019

Kytönen Motorsportin nelikko starttaa EM-pistejahtiin Latviassa

Kilpailijat starttaavat Madonassa reitille lauantaina aamulla. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron EM-sarja jatkuu viikonloppuna Latvian Madonassa. Kytönen Motorsportin nelikko on jälleen taistelemassa EM-pisteistä.

Junior E1-luokkaa puhtaalla pelillä johtava Roni Kytönen lähtee jälleen hakemaan kahta voittoa luokastaan, mutta samalla myös taistelemaan palkintokorokesijasta yleiskilpailussa.

Junior U21-luokassa Peetu Juupaluoma niin ikään taistelee viikonloppuna palkintokorokesijasta luokassaan. Juupaluoma on neljän ajetun päivän jälkeen EM-pisteissä kolmantena. Nuorempi veljeksistä Pyry Juupaluoma on pistetaulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä ja hän lähtee hakemaan Latviasta kauden parasta tulostaan.

EM-sarjassa debyyttikauttaan ajava Roni Salin on Junior E2-luokassa kuudentena, Slovakiassa toisena päivänä tulleen keskeytyksen jäljiltä.

Latviassa kilpailutapahtumat käynnistyvät lauantaina aamulla kello 9.00 Suomen aikaa. Luvassa on kolmen kierroksen kilpailu, jossa yksi kierros sisältää crossi- ja endurotestin, eli vain kaksi erikoiskoetta. Päivän oletettu kesto on viisi ja puoli tuntia.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro