Enduro 26.03.2017

Kytönen Motorsportilta huima MM-avaus

Eemil Pohjola. Kuva: Noora Hyvärinen

Enduron MM-sarjan avausviikonloppu, Päijänteen ympäriajo on nyt saatu päätökseen.

Kytönen Motorsportin kuljettajat olivat huimassa vireessä vieden kahdeksasta mahdollisesta luokkavoitosta viisi. Antti Hellsten voitti Enduro GP -luokan molempina päivinä näytöstyyliin ja Marko Tarkkala oli lauantaina kakkonen. Eemil Pohjola hallitsi Enduro Junior -luokkaa molempina päivinä ja Hugo Svärd voitti lauantaina Enduro Youth -luokan, Roni Kytösen ollessa kolmas. Henric Stigell puolestaan ajoi E2 -luokassa hienosti toiseksi ja kolmanneksi.

Pohjola sarjajohdossa Espanjaan

Eemil Pohjola starttaa neljän viikon päästä pistejohtajana MM-sarjan seuraavaan Espanjan osakilpailuun. Hellsten myös johtaa Enduro GP -luokkaa täysillä pisteillä, mutta tämän hetkisen suunnitelman mukaan hän ei ole koko sarjaa kiertämässä. E2 -luokassa Stigell jatkaa sarjapisteissä toisena Espanjaan. Myös Hugo Svärd on avausviikonlopun jälkeen toisena Enduro Youth -luokassa.

– Tänään vedin nelospätkällä puuhun, mutta mies ja pyörä pysyivät ehjänä. Viikonlopusta tuloksena kaksi Enduro GP:n voittoa, joten todella hienosti meni, kommentoi Hellsten sunnuntaina kilpailun jälkeen.

– Reitti oli lopussa aika kulunut ja joutui vähän varomaan, ettei riko pyörää syvissä urissa. Kymmenennellä pätkällä ajoin myös vähän harhaan, mutta muuten päivä tuli ihan hyvin ja tietysti koko viikonloppuun olen tosi tyytyväinen, Enduro Junior -luokan voittanut Eemil Pohjola kertasi sunnuntaipäivän jälkeen.

Tulokset:

Yleiskilpailu:
Eero Remes
Antti Hellsten +01:10
Steve Holcombe +01:49
Phillips Matthew +02:10
Nathan Watson +02:27

Enduro GP:
Antti Hellsten
Steve Holcombe +00:38
Phillips Matthew +00:59

E2:
Eero Remes
Josep Garcia +02:54
Henric Stigell +03:10

Enduro Junior:
Eemil Pohjola
Davide Soreca +04:48
Henry Olenius +04:53

Enduro Youth:
Hermanni Haljala
Emil Jonsson +01:24
Antti Ahtila +01:53
Hugo Svärd +02:11
Roni Kytönen Kesk.

Kilpailun tulokset

Teksti: Kytönen Motorsport

Eero Remeksestä Päitsin kuningas

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro