Enduro 01.06.2018

Kytönen Motorsport tavoittelee podiumsijoja Viron MM-osakilpailusta

Lari Jukola (vas), Hugo Svärd (kesk) ja Roni Kytönen (oik). Kuva: Harri Leppälaakso

Enduron MM-sarjan jatkuu tänä viikonloppuna Tallinnassa. Kilpailuviikonloppu on Enduro Junior -luokan kauden kolmas ja Youth-luokan toinen. Kytönen Motorsport suuntaa naapurimaahan podium-mittelöön kolmen kuljettajan voimin.

Kytönen Motorsportin Lari Jukola on ennen viikonloppua Junior-luokan MM-pisteissä sijalla 16. Edellisessä Portugalin osakilpailussa Jukola kärsi hieman sairastelusta, mutta on päässyt hyvään vauhtiin viime viikkojen aikana. Nuorukainen ajoi muun muassa Sipoon Sprint Endurossa hyvän tuloksen. Jukolalta voidaankin odottaa samaa myös Virosta.

Enduro Youth -luokan MM-pisteissä kolmantena Viron viikonloppuun starttaa Hugo Svärd. Viime viikonloppuna Orimattilassa U20-luokan osakilpailun voittanut Svärd lähtee jälleen jahtaamaan sijoituksia kolmen parhaan joukkoon.

Espanjan avausviikonloppuna sairastelusta kärsinyt Roni Kytönen on avauksen jälkeen MM-pisteissä kuudentena. Viron pehmeiden erikoiskokeiden pitäisi sopia hyvin motocross-taustan omaavalle Kytöselle, joten myös häneltä voidaan odottaa sijoitusta kolmen parhaan joukossa.

– Hyvillä fiiliksillä kilpailuun. Pätkät vaikuttavat hyvältä ja paljon suomalaisia on katsomassa, niin on varmasti hieno tunnelma pätkillä, Jukola kertoi perjantaina.

Kilpailuviikonloppu starttaa Virossa tänään illalla ajettavalla supertestillä, joka alkaa Suomen aikaa kello 19.45.

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro