Enduro 26.03.2017

Kytönen Motorsport kovassa tahdissa Päitsillä

Henric Stigell. Kuva: Noora Hyvärinen

Enduron MM-sarjan avausviikonlopun toinen puolisko ja samalla Päijänteen ympäriajon lauantaipäivä on saatu ajettua.

Kytönen Motorsportin Eemil Pohjola ajoi luokkavoittoon, ollen myös yleiskilpailussa toisena viime vuoden maailmanmestarin Eero Remeksen perässä. Henric Stigell oli myös hyvässä vauhdissa lauantaina heti aamusta asti ja piti E2 -luokan kakkospaikkaa vahvasti hallussaan, sekä samalla yleiskilpailun kolmospaikkaa ennen tiimikaveri Antti Hellsteniä, joka teki hyvää nousua iltapäivän erikoiskokeilla. Riihimäen konkari Marko Tarkkala on lauantain jälkeen yleiskilpailussa kolmantena.

Kytönen Motorsportille kolme luokkavoittoa.

Kytönen Motorsport nappasi lauantaina neljästä luokasta yhteensä kolme voittoa, kun Hellsten hallitsi Enduro GP:tä, Pohjola Enduro Junior:ia ja Hugo Svärd Enduro Youth -luokkaa. Stigell ja Tarkkala ajoivat vielä tämän lisäksi molemmat toiseksi omissa luokissaan. Myös Roni Kytönen oli kolmas Enduro Youth -luokassa.

– Päivä meni ihan hyvin. Aamulla koneen pultit löystyi ja luulin jo hetken, että koneessa on jotain vikaa. Paljon oli myös ohitettavia pätkillä ja se sotki aika paljon ajoa. Tyytyväinen täytyy olla kuitenkin, kun tänään tuli täydet MM- ja SM-pisteet, Pohjola kertasi lauantaita.

– Aamun ekalla pätkällä meni kädet vähän jumiin ja aamupäivällä tuli muutenkin vähän puristettua liikaa. Jämsän huollon jälkeen pätkät sujui hyvin, Enduro GP-luokan voittaja Hellsten kommentoi.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro