Motocross 27.12.2016

Kytönen Motorsport Husqvarna 2017 -motocrosstiimi jatkaa tutulla nelikolla

Kuvassa vasemmalta, Wiljam Malin, Mauno Hermunen, Roni Kytönen ja Juuso Matikainen. Kuva: Pekka Viljakainen

Kytönen Motorsportin motocrosstiimi keskittyy tulevalla kaudella kotimaan SM-motocross sarjaan sekä Euroopassa EMX125- ja 250-sarjoihin. Husqvarnalla kisaavassa tiimissä jatketaan neljän tutun kuljettajan voimin. Kytönen Motorsportin tiimipäällikkö Vesa Kytönen kertoo tulevasta:

”Motocrosskauteen 2017 lähdetään käytännössä samalla paketilla kuin edelliseenkin. Jatkamme Husqvarnan tiiminä All Rightin varusteilla, Pro Assistance -iskareilla sekä Terrawisen ja Bahcon tuella. Kaiken puolin asiat näyttävät tosi hyvältä ja poikien tekemisen laatu ja tahtotila lupaavat myös hyviä tuloksia tulevalle kaudelle”, päättää Kytönen.

Kotimaan pääluokassa MX1 kisaa Supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen joka on toipunut hyvin syksyisestä loukkaantumisestaan:

”Tikissä ollaan ja parempaa SM-kautta lähdetään tekemään. Pelkkä Hole shot -mestaruus ei tulevalla kaudella enää riitä, vaikka mukavaltahan sekin tuntui. Mitalia haetaan, se pitäisi olla ainakin kaluston ja tiimin puolesta mahdollista. Loppu onkin sitten ukosta”, kiinni nauraa Hermunen.

MX2-luokassa kisaavat Juuso Matikainen sekä Roni Kytönen

Kauden 2016 MX2-luokan hopeamitalisti sekä Joukkue-SM kultamitalisti Juuso Matikainen jatkaa MX2-luokassa tavoitteenaan luokan suomenmestaruus:

”Mestaruudesta ajetaan tietenkin. Viime kausi oli hyvä, mutta nyt koitetaan puristaa vieläkin parempi tulos ja MX2-luokan piikkipaikka. Tiimin kanssa on mahtava toimia ja olen viihtynyt täällä todella hyvin, pystymme varmasti huippu tuloksiin tulevallakin kaudella.”

Roni Kytönen kisaa niin ikään MX2-luokassa, kotimaan kisojen lisäksi ajetaan EMX250–sarja:

”Toinen kausi MX2-luokassa ja tavoitteet ovat korkealla. Pystyin viime kaudella hyviin tuloksiin ja uskon, että olen nyt paljon valmiimpi taistelemaan kotimaan kärjessä. Myös EM-sarjaan lähdetään tekemään tulosta. Olen kyllä luottavaisin mielin molempien sarjojen suhteen, tiimin sisällä käymme kovaa kisaa Juuson kanssa ja se antaa mahtavaa lisäpotkua meidän molempien tekemiseen.”

EMX125 ja MXJ Suomen Cup -luokassa Wiljam Malin palaa kilpakentille

Viime kauden loukkaantumisistaan toipunut Wiljam Malin jatkaa kisaamistaan EMX125-luokassa sekä kotimaan MXJ Suomen Cup sarjassa:

”Kunnossa ollaan taas ja kova polte on päästä kisaamaan. Nyt ensisijaisesti haetaan ehjää kautta ja sitä kautta myös tuloksia, fiilikset on hyvät ja valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvällä mallilla”, summaa Malin.

Teksti: Kytönen Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross