Enduro 30.06.2019

Kytönen jälleen yleiskilpailun voittoon EM-osakilpailussa

Kytönen oli vahvassa vireessä Latviassa. Kuva: Vision Off Road Media

Enduron EM-sarjan kauden kuudes päivä ajettiin sunnuntaina Latvian Madonassa. Kytönen Motorsportin nelikko oli jälleen hienossa vireessä.

Roni Kytönen ajoi yleiskilpailun voittoon, Peetu Juupaluoma U21-luokassa kolmanneksi, Pyry Juupaluoma sivusi uransa parasta tulostaan ollen U21-luokassa hienon ajon jälkeen neljäs ja Roni Salin Junior E2/3-luokassa kuudes.

– Ihan hyvä päivä taas. Ensimmäisellä pätkällä kerran nurin, mutta muuten päivä pystyssä, Roni Kytönen kertoi.

EM-pisteissä Roni Kytönen johtaa Junior E1-luokkaa puhtaalla pelillä ja nousi yleiskilpailun EM-pisteissä myös toiseksi.

– Päivä alkoi hyvin, mutta toinen kierros oli vaikea. Kolmas tuli taas hyvin. Ihan tyytyväinen olen päivään silti, Peetu Juupaluoma kommentoi.

– Ihan hyvä päivä tänäänkin. Ei tullut kaatumisia ja ajo kulki ihan kohtuullisesti, Pyry Juupaluoma tiivisti päivän kulun.

Junior U21-luokassa Peetu Juupaluoma jatkaa EM-pisteissä kolmantena, mutta Pyry Juupaluoma nosti itsensä seitsemänneksi hienon viikonlopun jälkeen.

Roni Salin nousi Junior E2/3-luokan EM-pisteissä viidenneksi.

– 50/50 päivä eli hyvä ja huono, välillä kulki välillä ei. Pätkät olivat aika raakoja ja pieni flunssa verotti päivää, kun oli hellettäkin. Yhdet isot lipat lähti viimeisellä kierroksella, puuta päin tietysti taas, Roni Salin harmitteli mokaansa.

Seuraavaksi Kytönen Motorsport miehistö kilpailee ensi torstaina Vantaalla SuperEnduron SM-kilpailussa.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro