Enduro 24.08.2019

Kytönen ja Juupaluoma luokkavoittoihin Riihimäellä lauantaina

Roni Kytösellä oli erinomainen vauhti Riihimäen avauspäivässä. Kuva: Kytönen Motorsport.

Enduron SM-sarjan Riihimäen viikonlopun ensimmäinen kilpailupäivä on saatu ajettua aurinkoisessa säässä. Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi selvään voittoon A1-luokassa kasvattaen pistejohtoaan SM-sarjassa. U20-luokassa Peetu Juupaluoma ajoi 24 sekunnin erolla voittoon ja on lähellä varmistaa luokan Suomen mestaruuden jo sunnuntaina.

Yleiskilpailussa Kytönen oli kolmas Eero Remeksen voittaessa kilpailun.

Peetun pikkuveli Pyry jatkoi viime viikonlopun tapaan vahvoja otteitaan ja oli U20-luokassa toinen. A2-luokassa Roni Salin jatkoi nuoremman Juupaluoman tavoin vahvoja otteitaan ollen luokassaan kolmas Remeksen ja Eemil Pohjolan jälkeen. Yleiskilpailussa Salin sijoittui kahdeksanneksi.

– Tänään oli tasaisen hyvä päivä. Kerran kaaduin, mutta muuten aika virheetön päivä ja ajokin kulki hyvin, Roni Kytönen kertoi lauantain jälkeen.

– Oli ihan kohtuullinen päivä. Aamulla vedin kahdet lipat, mutta loppua kohden ajo parani. Huomenna jatketaan samaan malliin, Peetu Juupaluoma sanoi.

Kytönen Motorsportin kuljettajat Peetu Juupaluoma (vas.), Pyry Juupaluoma, Roni Kytönen ja Roni Salin pokkasivat “pyttyjä” Riihimäellä. Kuva: Kytönen Motorsport.

– Muut pätkät kulkivat hyvin, mutta kolmospätkällä ei oikein onnistunut kertaakaan. Ei tullut isompia virheitä koko päivänä, Pyry Juupaluoma kommentoi.

– Hyvä päivä! Aamulla oli pieni kaatuilutauti päällä, mutta sain sen korjattua loppupäiväksi ja sitä kautta hyvä tulos tuli ajettua, tyytyväinen Roni Salin kuvaili.

Sunnuntaina Riihimäellä kaasutellaan jälleen SM-pisteistä kello 9.00 alkaen.

Tulokset

Teksti: Kytönen Motorsport -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro