Snowcross 01.02.2020

Kylmälä, Korsumäki ja Peltoniemi Suomen Cup -osakilpailuvoittajia Kemijärvellä

Taru Kylmälä jatkoi Paljakan kakkossijan pohjalta voittoon Kemijärvellä. Kuva: Harri Junnila Photography

Moottorikelkkailun snowcrossin SM-kauden toinen osakilpailuviikonloppu käynnistyi naisten, veteraanien, sportin ja harrasteen osalta Kemijärvellä lauantaiaamuna.

Naisten Suomen Cupin toisen osakilpailun finaalin voittoon ajoi Taru Kylmälä. Hän nappasi ykköstilan myös kummastakin alkuerästä, mikä tarkoitti päivän korkeinta pistepottia. Kylmälä nousi sarjakärkeen.

Kemijärven finaalissa toiseksi ajoi Noora Nummijoki ja kolmanneksi Susanna Lemström. Kaksikosta Lemström on sarjassa toisena ja Nummijoki kolmantena.

Veteraanien finaalissa kolmen kärjen muodostivat Niko Korsumäki, Arto Järvenpää ja Juha Kristian Syrjämäki. Korsumäki oli ylivoimainen ja hän voitti Suomen Cup -kauden avauksen tapaan kummatkin alkuerät sekä finaalin. Järvenpää on sarjassa toisena, mutta vain pisteen edellä Syrjämäkeä.

Ari Peltoniemi jatkoi vakuuttavaa ja voitokasta menoaan Sport-luokan toisessa Suomen Cup -osakilpailussa. Hän johtaa sarjaa maksimipistein ennen kummankin osakilpailun finaaleissa toiseksi ajanutta Ville Vesteristä. Kemijärven finaalissa neljänneksi ajanut Ville Moilanen on pisteissä kolmantena, mutta lauantaina finaalin kolmospaikan otti Markus Seppänen.

Harrasteen kansallisen kilpailun finaalissa kärkikolmikon muodostivat Arto Jutila, Jami Vääräniemi ja Sami Malinen.

Kilpaileminen jatkuu Kemijärvellä iltapäivällä Pro-, Pro Lite- ja Junior 14-16 -luokkien toisen SM-osakilpailun merkeissä.

Live-lähetys Kemijärveltä ISTV:ssä kello 16:00 alkaen:
www.is.fi/muutlajit/art-2000006387070.html

Finaalit näkyvät myös Nelosen Ruutu.fi-palvelussa:
www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja

Live-lähetys Kemijärveltä Snowcrossin nettisivulla:
www.snowcross.fi/livestream

Live-tulokset

Tulokset

Sarjataulukot

Teksti: Snowcross SM -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross