Enduro 20.01.2017

Kuusamon Mini MK-Enduro ajetaan 29. tammikuuta

Kuusamossa ajetaan snowcross-kilpailu 29. tammikuuta. Kuva: Kuusamon Moottorikelkkailijat ry

Mini Enduro ajetaan Kuusamossa ensi viikon sunnuntaina ja se takaa varmasti vauhdikkaan lopetuksen moottorikelkkaenduron leiriviikonlopulle. Kilpailuun on ilmoittautunut jo noin 70 kilpailijaa ja maksimissaan 120 kuljettajaa voidaan ottaa mukaan kilpailuun.

Kilpailun ilmoittautuminen suljetaan lauantaina 21.1. klo 22.00, joten kannattaa muistaa ilmoittautua ennen sitä. Kilpailuun saavat ilmoittautua kaikki kuljettajat, vaikka eivät olisikaan mukana leirillä.

Kuusamossa ajetaan yksi erikoiskoe, joka on Arto Pätsin suunnittelema. Mittaa erikoiskokeella on noin 36 kilometriä ja tuohon matkaan sopii monenlaista maastoa sekä paljon hikeä.

Kilpailijat pääseevät Kurkijärven maisemissa avaamaan kilpailukautensa testaamalla omaa vauhtiaan kilpakumppaneihin verrattuna sekä testaamaan onko kelkassa klikkereitä pyöritelty oikeaan suuntaan. Samalla uudet kuskit saavat pienen maistiaisen MK-enduro kilpailujen kulusta, vauhdista ja kilpailun tuomasta adrenaliinista.

Lunta Kuusamossa on tällä hetkellä puolen metrin verran ja ojat sekä vesistöt ovat hyvin jäätyneitä. Pohjia on ajettu muutamia kertoja, joten ne ovat varmasti kunnossa.

Ensikertalaisten lisäksi kilpailuun on ilmoittautunut myös monta tämän vuoden SM-kullasta taistelevaa kisakuskia, joten vauhtia riittää varmasti!

Paikalla on myös monista kelkkakilpailuista tuttu kolarilainen kuuluttaja Jarkko Ylläsjärvi, joka takaa viihdykettä niin kilpailjoille kun katsojillekin sekä pitää kaikki ajantasalla kilpailun kulusta.

Tervetuloa myös katsomaan kilpailuja Kuusamon Kurkijärven snowcross-radalle. Ensimmäiset kuskit starttaavat reitille klo 10.00 ja katsojat näkevät kuskien ajoa sekä lähdön osalta snowcross-radalla että heidän saapuessa maaliin.

Ilmoittautuminen: http://www.moottoriliitto.fi/lajit/moottorikelkkailu/leirit/kuusamon-mini-mk-enduro-sunnuntai-29.1.2017/

Teksti: Kuusamon Moottorikelkkailijat ry

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross