jokamiehenluokka 18.04.2017

KUPLA-Kuhmut jokkiskisaan ennätysmäärä osallistujia

19. KUPLA-Kuhmut ajetaan 22.-23.4. Kokemäellä. Kuva: Kilpailun Tiedotus

Kokemäen Urheiluautoilijat järjestää 22.-23.4. jokkiskilpailun Risten radalla. Kilpailuun tehtiin jälleen uusi ennätys osallistujien määrässä.

Kokemäellä Risten radalla ajetaan JM-luokan autokilpailu 19. KUPLA-Kuhmut tulevana viikonloppuna lauantaina 22. ja sunnuntaina 23. huhtikuuta. Kyseinen kilpailu ajetaan jo 19. kerran. Se on osallistujamäärältään yksi Suomen suurimpia jokkiskilpailuja. Osallistujia on tänä vuonna yli 550. Nytkin erikoisuutena on Kupla-luokka, jossa kaikki kilpa-autot ovat Kupla-volkkareita. Lauantaina ajetaan tämän luokan lisäksi naisten ja nuorten luokka. Sunnuntaina vuorossa on senioriluokka, jossa kilpailijan alaikäraja on 50 vuotta. Kilpailun päättää yleinen luokka.

Kilpailu starttaa lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10. Kokemäen Ua toivottaa kaikki tervetulleiksi vauhdikkaaseen tapahtumaan.

Viikonlopun erikoisuutena on Kupla-luokka, jossa kaikki kilpa-autot ovat Kupla-volkkareita. Kuva: Kilpailun Tiedotus

Kokemäen Ua järjestää elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.8. JM SM liigakilpailun, jossa ratkaistaan joukkueiden suomenmestaruus. Myös seuran oma joukkue, mahdollisesti jopa kaksi, on mukana kovatasoisessa kisassa. Osallistujajoukkueita tullee kilpailussa olemaan lähes 40. Kokemäen Ua järjesti edellisen kerran SM-liigakilpailun vuonna 2001. Edellinen arvokilpailu Risten radalla ajettiin vuonna 2014, jolloin luokissa nuoret, nuoret evk ja naiset ratkaistiin suomenmestaruus.

Teksti: Sinikka Aatrakoski / KokeUA

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka