Motocross 15.04.2019

Kunnas ja Sanders viidensiä sivuvaunucrossin toisessa MM-osakilpailussa Espanjassa

Davy Sanders ja Lari Kunnas taistelivat itsensä kokonaiskilpailussa viidenneksi. Kuva: WSC

Suomalaiskuljettaja Lari Kunnas ajaa tänä vuonna sivuvaunumotocrossia uuden kuljettajan, belgialaisen Davy Sandersin, kanssa.

Sivuvaunucrossin MM-taiston toinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna Espanjan Talavera de la Reinassa. Kunnaksen ja Sandersin lauantain karsintapäivä meni hyvin, sillä kaksikko oli oman ryhmänsä aika-ajossa neljänsiä.

– Karsintaerässä saimme hyvän startin ja hetken päästä pääsimme ensimmäiselle sijalle ja pidettiin se loppuun asti, Kunnas kommentoi.

Tällä suorituksella kaksikko pääsi valitsemaan puomipaikan ensimmäisenä sunnuntaina koittaviin kilpailueriin.

– Sunnuntain ensimmäisen erän startti oli huono ja olimme sijalla 15. Sieltä kovaa taistelua ylöspäin ja maaliin sijalla kuusi, Kunnas harmitteli starttia.

– Toisen erän startti oli hyvä ja onnistui paremmin, kuin ensimmäinen. Olimme toisena ja pääsimme muutaman mutkan jälkeen johtoon, mutta sitten kaksi pyörää pääsi meistä ohi.

Kaksikon ohittaneet kuitenkin törmäsivät ja Kunnas & Sanders pääsivät takaisin johtoon. Vielä kaksi kierrosta ennen maalia piikkipaikalla ollut kaksikko joutui nyörtymään kilpailukumppaneilleen ja viimeisellä kierroksella he olivat toisia, maalissa kolmansia.

– Totaalituloksissa olimme viidensiä, Kunnas tiivistää.

Ensimmäisen kilpailun tulokset TÄÄLTÄja toisen TÄÄLTÄ.
Viikonlopun kokonaistulokset löytyvät TÄÄLTÄ.

Kunnas ja Sanders ovat MM-sarjassa tällä hetkellä viidentenä. Seuraava kilpailu ajetaan 22.4.2019 Hollannissa.

Teksti: Moottoriurheilu.TV & Lari Kunnas
Kuva: WSC

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross