Motocross 09.05.2017

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen Mäntyharjun motocrossin EM-osakilpailun suojelijaksi

Moottoriliiton motocross–lajivalmennusleiri on parhaillaan menossa Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa. Kuva: Jouni Häkkänen

Mäntyharjun kunnanjohtaja Jukka Ollikainen toimii toukokuun 20.-21. päivinä Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa ajettavan Motocrossin EM-osakilpailun suojelijana.

”Hienoa, että Mäntyharjun Moottorikerho sai kunnian järjestää motocrossin nuorten EM-osakilpailun EMX65/85 ja samassa yhteydessä ajettavan MXJ Suomen Cup ja MX125 liigan osakilpailun. Mäntyharjun yksi useista vahvuuksista on aktiivinen toimijaverkosto ja heidän järjestämänsä tapahtumat. Erityisesti kesä täyttyy moninaisista laadukkaista tapahtumista. Näiden tapahtumien kautta kuntamme tulee paremmin tunnetuksi vapaa-ajanvietto-, työ- ja asumispaikkana. Lisäksi palvelujen käyttö kasvaa. Kesällä kunnan väkiluku kolminkertaistuu vapaa-ajan viettäjistä, matkailijoista ja kesäasukkaista”, Ollikainen kertoo kilpailun käsiohjelmaa varten laatimassaan kirjoituksessa.

”Tämä on meille kunnia-asia, olemme hyvin otettuja tästä”, tuumaa Mäntyharjun Moottorikerhon puheenjohtaja Matti Paasonen ja jatkaa: ”Aika kansainväliseen meininkiin täällä varmasti päästään –  ja on tosi hienoa, että saadaan tässä samalla tuotua esille omaa kaunista kuntaamme myös näille ulkomaisille osallistujille taustajoukkoineen. Kenties he tulevaisuudessa tulevat Mäntyharjulle vielä toistekin – vaikkapa lomalle.”

Moottoriurheilukeskuksessa oli täysi tohina päällä tiistaina, Moottoriliiton motocross-lajivalmennusleiri oli meneillään ja leireilemässä on kymmenkunta luokkien EMX 65 ja 85 edustajaa ja lajia aktiivisesti harrastavaa nuorta ympäri Suomen.

”Nyt rata rauhoitetaan valmistelutöille, kilpailu starttaa puolentoista viikon päästä ja vielä on askaretta jonkin verran jäljellä”, kertoo Matti Paasonen ja lisää hymyillen: ”Onneksi meillä on todella sitoutunutta ja ahkeraa porukkaa talkoolaisissa, kiitokset heille jo tässä vaiheessa!”

EM-osakilpailuluokkiin ilmoittautui osallistujia Suomen lisäksi Belgiasta, Hollannista, Tshekeistä, Saksasta, Tanskasta, Norjasta sekä Ruotsista. Ilmoittautuminen MXJ Suomen Cup -osakilpailuun sekä MX125-liigan osakilpailuun on vielä avoinna.

Mäntyharjun Moottorikerho yhteistyökumppaneidensa kanssa toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan kilpailua. Kilpailu alkaa molempina päivinä klo 11.00, sisäänpääsymaksu 10€ (alle 12 v. ilmaiseksi).

Teksti: Minna Hänninen / Kilpailun Tiedotus

Seuraava motocrossin junioreiden EM-osakilpailu ajetaan Mäntyharjun Ruotimolla

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross