Motocross 16.09.2018

Kunnaksille ensimmäinen sivuvaunucrossin Suomen mestaruus “Hyvä fiilis!”

Riku ja Lari Kunnas veivät kaikki kauden 2018 erät nimiinsä ja pääsivät juhlimaan finaalin jälkeen ensimmäistä Suomen mestaruuttaan. Kuva: Sidecarcross Team Kunnas Tiedotus

Motocrossin MX-Liiga huipentui tänään Heinolassa ajettuun finaaliin, jossa sivuvaunumotocrossin Suomen mestareiksi kruunattiin Riku ja Lari Kunnas.

Helsingin Moottorikerhoa edustavat Kunnaksen veljekset dominoivat tämänpäiväistä osakilpailua tuttuun tapaan napaten molemmista eristä voitot.

– Ajettiin omaa ajoa varmasti maaliin ja nyt on uramme ensimmäinen suomenmestaruus saatu! Hyvä fiilis kyllä! täydellä pistepotilla mestaruuden voittaneet Kunnakset iloitsivat maalissa.

Sidecarcross Team Kunnas -tiimin kaksikko sijoittui tämän vuoden sivuvaunucrossin MM-sarjassa sijalle 11.

SM-hopeaa kuittasi Heinolan Moottorikerhon parivaljakko Juha Tuominiemi ja Jussi Veräväinen, jotka tänään ajoivat ensimmäisen erän kuudenneksi ja toisen erän neljänneksi. SM-pronssille ajoivat Orimattilan Toive ry:n Erkki Salo ja Nurmijärven Moottorikerhon Jukka Hasari, jotka ottivat Heinolasta eräsijat neljä ja kuusi.

Heinolan finaalin molempien erien toiseksi ajoivat Roy Lindgren ja Niko Tynnilä. Jimi Vitri ja Henri Jumppanen sijoittuivat kahdesti kolmansiksi.

Historian ensimmäinen sivuvaunucrossin naispari Maarit Mäkinen ja Johanna Lehtiö ottivat eräsijat 11 ja 10.

Kilpailun tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross