Motocross 14.05.2018

Kunnaksilla kauden paras MM-viikonloppu Tsekissä “Tuntuu todella hyvältä”

Riku ja Lari Kunnas. Kuva: Luc van der Aa

Sivuvaunumotocrossin MM-kausi jatkui viikonloppuna Tsekin Kramolinissa kauden viidennellä osakilpailulla. Riku ja Kunnas sijoittuivat molemmissa kilpailuerissä kahdeksansiksi ja nousivat pykälän MM-pisteissä.

Edellisenä viikonloppuna Ukrainan osakilpailussa useista ongelmista kärsineet veljekset Riku ja Lari Kunnas tippuivat eräsijojen 18 ja 10 myötä MM-pisteissä seitsemänneltä sijalta kymmenenneksi, mutta nyt kaksikko sai nostettua itsensä pykälän ylöspäin onnistuneen viikonlopun myötä.

– Karsintaerässä olimme viidensiä ja sunnuntaina kilpailun molemmissa erissä kahdeksansia, joten tosi hyvä viikonloppu oli Tsekeissä! nyt sijalla yhdeksän MM-pisteissä olevat Kunnakset iloitsivat.

Helpolla kahdeksannet eräsijat eivät kovatasoisessa sarjassa kuitenkaan tulleet.

– Kramolinin rata on todella nopea ja erot pieniä, mutta onneksi saatiin erissä hyvät startit. Kovaa kamppailua oli joka erässä ja ihan viimeiseen mutkaan asti sai vääntää. Viime viikonlopun takaiskujen jälkeen tämä tuntuu todella hyvältä ja olikin paras kisa tähän mennessä tänä vuonna! Tästä on hyvä jatkaa Latvian Cesikseen seuraavaan MM-osakilpailuun, joka ajetaan kolmen viikon päästä, veljekset päättävät.

Teksti: Moottoriurheilu.com

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross