Motocross 31.08.2018

Kunnakset Ranskan MM-finaaliin selvin sävelin: ”Pakko vetää todella hyvin”

Riku ja Lari Kunnas lähtevät täysillä Ranskassa ajettavaan MM-finaaliin. Kuva: WSC

Sivuvaunumotocrossin kauden finaali ajetaan viikonloppuna Ranskan Vesoulissa. Riku ja Lari Kunnas lähtevät hakemaan loppusijoituksessa paikkaa kymmenen parhaan joukkoon.

Viime viikonloppuna veljekset Riku ja Lari Kunnas putosivat Sveitsin Roggenburgissa ajetussa kauden toiseksi viimeisessä sivuvaunumotocrossin MM-osakilpailussa MM-pisteiden sijalle 11 ja lähtevät hakemaan nyt onnistunutta suoritusta kauden MM-finaalista.

– Olimme Sveitsissä lauantain karsintaerässä oman ryhmän kahdeksas, joten sunnuntaille tuli 15:s puomipaikka. Sunnuntain ensimmäisessä erässä saimme hyvän startin ja olimme kuudentena. Kolmannella kierroksella meidät ajettiin ulos ylämäessä ja yritimme päästä takaisin radalle, mutta kytkin hajosi, joten tuloksena oli keskeytys, Kunnakset harmittelevat.

Toisessa erässä veljekset saivat varsin hyvän startin, mutta ensimmäiset 15 minuuttia olivat vaikeat.

– Ajo oli todella tökkivää ja tipuimme sijalle 15, mutta sieltä nousimme sitten sijalle 12. Tipuimme kuitenkin MM-sarjassa yhdenneksitoista, joten nyt viikonloppuna on pakko vetää todella hyvin, että pääsemme takaisin top-kymppiin, veljekset suunnittelevat.

Kaiken kaikkiaan kausi 2018 saa Kunnasten suut hymyyn, kun 11 osakilpailua on ajettu.

– Tämä kausi on mennyt todella hyvin ja vauhti on ollut kohdillaan! Mutta vielä halutaan sinne kympin sakkiin loppupisteissä, joten katsotaan ensi viikonlopun jälkeen, mitkä on fiilikset!

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross