Motocross 12.09.2017

Kunnakset positiivisin mielin viikonlopun MM-finaaliin

Riku ja Lari Kunnas ovat matkalla uransa parhaaseen MM-sijoitukseen, kun tulevana viikonloppuna ajetaan sivuvaunucrossin kauden finaali Hollannissa. Kuva: WSC Sidecarcross

Motocrossin sivuvaunuluokan kauden toiseksi viimeinen MM-osakilpailu kaasuteltiin viikonloppuna Saksan Rudersbergissa. MM-pisteissä sijalla 14 olevat Sidecarcross Team Kunnas -tiimin Riku ja Lari Kunnas olivat tyytyväisiä vauhtiinsa ja lähtevät hyvillä mielin tulevana viikonloppuna ajettavaan Hollannin MM-finaaliin.

Helsingin Moottorikerhoa edustavat veljekset Riku ja Lari saavat suunnata hyvillä mielin tulevana viikonloppuna Hollannin Markelossa ajettavaan motocrossin sivuvaunuluokan MM-finaaliin. Kaksikko on tyytyväinen viime viikonlopun Saksan osakilpailuun.

– Karsintapäivänä Saksassa oli mutaista ja liukasta. Karsintaerässä olimme viides, joten saimme 10. puomipaikan kisaeriin, veljekset kertaavat kauden toiseksi viimeistä osakilpailua.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kisapaikalla satoi rajusti vettä, joten sunnuntain warm-upissa rata oli erittäin märkä.

– Ensimmäisen erän startissa toinen pari meinasi kaatua eteemme, mutta silti olimme noin 15 sijan paikkeilla. Tehtiin pari sijaa nousua ja maalissa olimme 12:s! Hyvä veto liukkaalla radalla, veljekset iloitsevat.

Toiseen erään Kunnakset ottivat ensimmäisen erän tapaisen startin.

– Nousimme sijalle 12 ja sitten moottori hajosi ja matka päättyi siihen! Silti ajo tuntui hyvältä ja positiivisin mielin lähdemme kauden viimeiseen MM-osakilpailuun Hollannin Markeloon!

Maailmanmestaruudessa ovat kiinni Hollannin Etienne Bax ja Nicolas Musset. Toista sijaa pitävät hallussaan Ranskan Valentin Giraud ja Elvijs Mucenieks. MM-pronssi on matkaamassa Hollantiin Daniel Willemsenin ja Robbie Baxin toimesta.

MM-pistetilanne

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kunnaksen veljeksille uran paras MM-osakilpailusijoitus

Itävallan kuumuus verotti vauhtia – Kunnakset sijalle 16 sivuvaunucrossin MM-osakilpailussa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross