Motocross 02.09.2018

Kunnakset päätöskilpailun vaikeuksista huolimatta tyytyväisiä MM-kauteensa

Riku ja Lari Kunnas päätyivät MM-pisteissä lopulta sijalle 11. Kuva: Luc van der Aa

Sivuvaunumotocrossin kauden finaali ajettiin viikonloppuna Ranskan Vesoulissa. Riku ja Lari Kunnas lähtivät tavoittelemaan paikkaa kymmenen parhaan joukkoon, mutta päivä käynnistyi kuitenkin hieman yskähdellen.

– Karsintaerässä tuli kaatuminen ja maalissa oltiin sijalla 14. Jouduimme tämän vuoksi last chance -aika-ajoon. Last chance -erästä tuli kuitenkin toiseksi nopein aika ja starttipaikka 26. sunnuntaille, kaksikko kertasi.

Sunnuntain kilpailussa kaksikolla riitti myös murheita, mutta upean taistelun kautta irtosi siltikin 14. sija.

– Ensimmäisen erän startista pääsimme nousemaan hyvin, mutta sitten joku ajoi suoraan etupyörään ja etujarru meni rikki. Maaliin ajettiin kuitenkin sijalla 17. Toisen erän startista jälleen hyvä nousu, mutta kolmannella kierroksella kivi osui tappokatkaisijaan ja tipuimme sijalle 21. Sieltä vielä päästiin nousemaan hienosti sijalle 14.

– Ei ollut yhtään onnea matkassa tänään, mutta onneksi pysyimme sarjassa sijalla 11. Kympin sakki jäi kolmen pisteen päähän, joten se vähän harmittaa, mutta uskomattoman hieno kausi takana kuitenkin. Pakko olla tyytyväinen, kaksikko totesi lopuksi.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross