Motocross 10.04.2018

Kunnakset jatkoivat hienoja suorituksia MM-sarjassa

Riku ja Lari Kunnas ovat MM-pisteissä kahdeksantena, kun kaudesta on ajettu kaksi osakilpailua. Kuva: Luc Vanderaa / Sidecarcrossmovies

Ranskan Castelnau de Levisissa ajettiin viikonloppuna kauden toinen sivuvaunumotocrossin MM-osakilpailu. Riku ja Lari Kunnas nappasivat totaalin 10. sijan ja ovat nyt MM-pisteissä kahdeksantena.

Veljekset Lari ja Riku Kunnas ajoivat viikonloppuna Ranskan MM-osakilpailussa eräsijat 13 ja 10 saavuttaen kauden avauksen tapaan yhteistulosten kymmenennen sijan.

– Rata oli hieno ja hienolla paikalla. Kaiken kaikkiaan meillä oli hyvä viikonloppu. Karsintapäivänä ajettiin aika-ajoissa sijalle kahdeksan ja karsintaerässä viidenneksi, veljekset kertovat.

– Kilpailupäivänä ensimmäisen erän startti oli hyvä. Ajoimme 10 minuuttia sijalla seitsemän, kunnes ajovirheen seurauksena osuimme aitaan, jonka seurauksena tipuimme sijalle 21. Tästä alkoi armoton nousu sijalle 13.

Toiseen erään kaksikko sai hyvän startin ja he saivat ajettua erän läpi ilman ongelmia.

– Koko erän ajan oli kovaa kamppailua sijoista ja lopulta olimme maalissa kymmenentenä saavuttaen kokonaistuloksissa kymmenennen sijan.

Kun kaudesta on ajettu kaksi osakilpailua ovat Kunnakset MM-pisteissä hienosti kahdeksantena.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonlopun Espanjan GP:tä, kaksikko hihkaisee viitaten sunnuntaina Talavera de la Reinassa ajettavaan kauden kolmanteen osakilpailuun.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kunnakset avasivat MM-kauden mainiosti: “Tulos oli loistava!”

 

Uusimmat

Lisää aiheesta