Motocross 26.03.2018

Kunnakset avasivat MM-kauden mainiosti: “Tulos oli loistava!”

Riku ja Lari Kunnas starttasivat uuteen MM-kauteen hienosti. Kuva: Luc van der Aa

Veljekset Riku ja Lari Kunnas avasivat sivuvaunumotocrossin MM-kauden viikonloppuna Hollannin Ossussa sijoilla kahdeksan ja 11 saavuttaen yhteistuloksissa sijan 10.  

Kauden MM-avauksen karsintapäivänä Riku ja Lari Kunnas ajoivat seitsemänneksi, mutta nousivat kolme pykälää neljänneksi. Tämä tarkoitti loistavaa starttipaikkaa sunnuntain kilpailuun.

– Oltiin todella tyytyväisiä lauantain erään, muutamat pienet virheet tuli tehtyä mutta tulos hyvä, Kunnakset kertaavat.

Sunnuntaina sama meno jatkui. Ensimmäisessä erässä kaksikko otti hyvän startin ja tekivät vahvaa ajoa noin puolet erästä, kunnes heillä alkoi olla hankaluuksia haastavan radan kanssa. Veljkset pääsivät kuitenkin tuurilla maaliin, sillä eturattaasta oli kuluneet kaikki hampaat. Miehet olivat kahdeksanteen sijaan erittäin tyytyväisiä.

Toisessa erässä Kunnakset ottivat jälleen hyvän startin. Erä oli vielä haastavampi kuin edellinen, koska rata oli kulunut entistä enemmän. Suomalaiset tervehtivät ruutulippua sijalla 11 saavuttaen totaalin kymmenennen sijan.

– Päivä oli haastava, kun oli kok oajan jotain pientä tekemisistä pyörässä ja rata oli hankala. Mutta tulos oli loistava ja tämä on kunnon aloitus MM-sarjaan! kaksikko iloitsee.

Sivuvaunucrossin MM-sarja jatkuu 8.4. Ranskan Castelnau de Lévisissa.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross