Motocross 15.04.2018

Kunnaksen veljekset nousivat yhden MM-pistesijan sivuvaunucrossin Espanjan osakilpailussa

Kunnaksen veljesten sijoitukset olivat tänään kahdeksas ja 11:s. Kuva: Luc van der Aa

Sunnuntaina ajettiin sivuvaunucrossin MM-kauden kolmas osakilpailu Talavera de la Reinassa Espanjassa. Veljespari Riku ja Lari Kunnas nousivat yhden sijan MM-pisteissä ollen kokonaistuloksissa nyt seitsemäntenä.

Viikonlopun ensimmäinen kilpailu sujui kaksikolta hyvin, kun maaliintulon jälkeen parivaljakko komeili tuloslistassa kahdeksantena.

– Lauantaina ajo ei ollut ihan terävintä, mutta kuitenkin aika-ajoissa 13:s ja erässä 11:s. Puomille sijalla 11 kun ei ollut kuin yksi ryhmä. Ensimmäisessä erässä ajo oli hyvää ja kovaa kamppailua sijoista. Nousimme kuudenneksi, mutta lopussa kaksi tuli ohi. Maalissa olimme kahdeksantena, kertasivat veljekset.

Toinen kilpailu sujui astetta maltillisemmin, kun maaliviiva ylitettiin 11. sijalla.

– Toisessa erässä jäimme vähän hitaamman kuskin perään ja ajo sakkasi. Pääsimme ohi, mutta emme saaneet kunnollista vauhtia enää.
Maalissa kuitenkin sijalla 11. Olemme tyytyväisiä pistesaaliiseen, ja että voimme ajaa näillä sijoilla vaikka on pieniä ruhjeita siellä täällä.
Nyt on muutaman viikon tauko joka tekee terää tähän vaiheeseen, valottivat Kunnakset.

Viikonlopun tulokset nostivat veljekset kokonaistuloksissa seitsemänneksi ennen kauden neljättä osakilpailua, joka ajetaan Ukrainassa 6. toukokuuta.

Teksti: Kunnas Racing / Moottoriurheilu.tv

Kunnakset jatkoivat hienoja suorituksia MM-sarjassa

Kunnakset avasivat MM-kauden mainiosti: “Tulos oli loistava!”

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross