Motocross 06.06.2017

Kunnaksen veljekset kamppailivat sivuvaunucrossin neljännessä MM-osakilpailussa

Riku ja Lari Kunnas sijoittuivat Ranskan osakilpailun ensimmäisessä erässä sijalle 12. Toisessa erässä kohtalona oli keskeytys. Kuva: Sidecarcrossmovies / Luc Vanderaa

Veljekset Riku ja Lari Kunnas kilpailivat viime viikonloppuna sivuvaunucrossin neljännessä MM-osakilpailussa Ranskan Chaumontissa.

– Rata oli erittäin tekninen hyppyreiden osalta. Karsintapäivänä aika-ajoissa olimme oman ryhmämme yhdeksänsiä, miehet kommentoivat.

– Karsintaerään teimme huonon valinnan takarenkaan suhteen ja ei ollut juurikaan pitoa, jota olisi tarvinnut paljon saviradalla. Saimme silti taisteltua sijan 12 ja suoran paikan kisaeriin. Onneksi emme joutuneet last chanceen, kun heti erän jälkeen alkoi hirveä ukkonen ja rata lainehti.

Sunnuntain kilpailupäivänä rata oli vielä märkä, mutta keli parani koko ajan. Ensimmäisen erän lähdöstä veljekset eivät päässeet hyvin liikkeelle jäätyään starttikolarin taakse jumiin.

– Lähdimme sijalta 27 nousemaan. Erittäin hyvällä ajolla olimme maalissa sijalla 12. Oli pakko olla tyytyväinen ja odotimme jo innolla toista erää.

Toisen erän lähtö oli myös huono, mutta Kunnakset tekivät heti monta ohitusta ja olivat noin 20 sijan paikkeilla, kunnes eturengas puhkesi ennen alamäkeä.

– Ajauduimme alamäen jälkeen ulos mutkasta mutaan ja kivi meni pinnojen ja jarrulevyn väliin ja erä jäi siihen.

Ensi viikonloppuna veljekset kilpailevat MM-sarjan viidennessä osakilpailussa Latvian Kegumsissa.

Teksti: Team Kunnas / tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross