Ralli 22.05.2019

Kristian Kiviniemi ja Enni Mälkönen luottavaisena SM-sarjan kesäkauteen

Kristian Kiviniemi ja Enni Mälkönen ovat valmistautuneet hyvin Riihimäen SM-ralliin. Kuva: Jarno Saari.

Tulevana lauantaina ajetaan Ralli SM -sarjan neljäs osakilpailu Riihimäen ympäristössä. Alkukaudella SM1-luokassa kertaalleen palkintopallille ajanut Kristian Kiviniemi lähtee kartanlukija Enni Mälkösen kanssa Riihimäki-ralliin hyvistä lähtökohdista. Takana on onnistunut testiralli Ikaalisten ympäristössä.

Riihimäellä kysessä on myös kesäkauden ensimmäinen osakilpailu, joten pian saadaan selville voimasuhteet sorapinnalla eri autojen ja kuskien välillä.

– Reilu viikko sitten saatiin oikein hyvää treeniä alle testikisassa. Ajotuntuman vuoksi se oli tärkeää ja samalla saimme kesäkaudelle ensimmäisen kunnon treenin sorapinnalla, Kiviniemi totesi.

Ikaalisten rallin jälkeen kaksikko ajoi TGS Worldwide -tiimin kanssa testipäivän Skoda Fabia R5 -autolla.

– Heti ekasta vedosta lähtien ajo sujui, ja onnistuttiin löytämään toimivat säädöt autoon. Ennakkovalmistelut on kyllä tehty huolella, joten kaluston ja itseluottamuksen puolesta kaikki on kunnossa.

– Vielä torstaina olisi tarkoitus ajaa lyhyempi viimeistelytesti. Perjantaina ohjelmassa on erikoiskokeiden nuotitus ja sitten lauantaina päästään avaamaan kesäkausi todenteolla.

Riihimäki-ralli alkaa lauantaina kello 11.31 ja maalijuhlia vietetään kaupungin keskustassa kello 19.30 alkaen.

Teksti: Jarno Saari, tiedottaja.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli