Speedway 24.05.2018

Kotkat haastaa Porin Nopean sunnuntain Speedwayn SM-liigassa

Jesse Mustonen. Kuva: Timo Eronen

Tulevana viikonloppuna ajetaan speedwayn SM-liigassa ainoastaan yksi ottelu. Alkuperäisen kalenterin mukaan ensi viikonloppuna piti ajaa molempina päivinä, mutta lauantain ottelu Porissa on jouduttu siirtämään heinäkuulle. Uusi päivä on maanantai 23. heinäkuuta.

Seinäjoen Kotkat siis isännöi sunnuntaina kauden ensimmäistä kotiotteluaan. Jesse Mustonen on nyt mukana joukkueessa omalla paikallaan oltuaan avausottelusta sivussa oltuaan samaan aikaan ajamassa maaradan MM-sarjaa. Mustosen mukanaolo on merkittävä vahvistus joukkueelle, joka Hyvinkäällä kävi kamppailua kolmossijasta yhdessä Hyvinkään Sand Blowersin kanssa. Sand Blowers ajaa sunnuntaina samalla joukkueella, joskin Timi Salonen on nyt yhden kokemuksen rikkaampi ajettuaan edeltävällä viikolla uransa ensimmäisen ottelun Ruotsin Allsvenskanissa.

Hallitseva Suomenmestari Porin Nopea Racing tulee Seinäjoelle kahden ruotsalaiskuljettajan voimin, sillä joukkueen alkuperäisestä kokoonpanosta sekä Kastas Puodzuks että Timo Lahti ajavat samaan aikaan Puolan sarjaspeedwayta. Hienosti Hyvinkäällä ajaneet Henri Ahlbom ja Teemu Lahti ovat jälleen mukana. Tero Aarnion puuttuessa Wasamien kokoonpanosta, tuuraa häntä Jarno Kokkonen. Joukkue on muuten sama kuin sarjan avauskierroksella.

SPEEDWAYN SM-LIIGA, OTTELU 3, SEINÄJOKI 27.5.2018 KLO 13.00, KOKOONPANOT

KOTKAT: 1) Jesse Mustonen, 2) Antti Vuolas, 3) Arttu Pentinmäki, 4) Niilo Vuolas
Joukkueenjohtaja Mauri Palmi

PORIN NOPEA RACING: 1) Linus Eklöf SE, 2) Rasmus Broberg SE, 3) Henri Ahlbom, 4) Teemu Lahti
Joukkueenjohtaja Petteri Koivunen

WASAMAT: 1) Alexander Edberg SE, 2) Niklas Säyriö, 3) Niko Siltaniemi, 4) Jarno Kokkonen
Joukkueenjohtaja Ville Setälä

SAND BLOWERS: 1) Timi Salonen, 2) Toni Hyyryläinen, 3) Jere Lehtonen, 4) Jarkko Kunnaskari
Joukkueenjohtaja Ekku Salonen

Ottelu alkaa ajajaesittelyllä kello 13.00.

Teksti: Petteri Pohjola, Speedwaysanomat

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway