Ralli 12.06.2019

Koski-Lammin veljeksillä kovat tavoitteet kotikilpailuunsa

Heikki Koski-Lammi ja Ari Koponen Riihimäen SM-rallissa. Kuva: Harri Romanainen.

Rallin SM-sarja jatkuu 14.-15. kesäkuuta ajettavalla Pohjanmaa Rallilla, jonne Heikki Koski-Lammi ja Ari Koponen starttaavat jännittävistä asetelmista. Myös pikkuveli Juho Koski-Lammi ja hänen kartanlukijansa Arto Ala-Kokkila lähtevät parantamaan suoritustaan.

Viime vuonna tähän aikaan Heikki Koski-Lammin ura oli katkolla. Alla oli tahmea alkukausi ja kesäkauden kruunasi Pohjanmaa Ralli. Citroen tuhoutui täysin Koski-Lammin ralliuran pahimmassa ulosajossa.

Kaikki on kuitenkin nyt toisin. Tunturirallin jäädessä väliin Koski-Lammin nousujohteinen talvikausi ja kesäkauden avaus Riihimäellä pitävät häntä sijalla seitsemän SM3-luokan sarjataulukossa.

Nyt katseissa siintää yhä kirkkaammin mahdollisuus Tulevaisuuden tähti -tittelin valintakoetilaisuuteen. Tämä vaatii Koski-Lammi – Koponen -kaksikolta vielä kovempaa venymistä kuin edellisissä kilpailuissa ja sarjasijoituksen nostamista viiden parhaan joukkoon. Tiedossa on tiukkaa kilpailua Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla.

– Toivottavasti tänä vuonna tulisi hyvä tulos, kun kaksi edellistä Pohjanmaa Rallia ovat päättyneet korinvaihtoon. Odotukset ovat korkealla ja voitto on tavoitteena. Kaikki on nyt pelissä, kun ajattelee vielä Tulevaisuuden tähti -kilpailua, kertoo Koski-Lammi tavoitteistaan.

Viime vuoden RSJM-sarjan Suomen mestari Juho Koski-Lammin ja Arto Ala-Kokkilan alkukausi on ollut vaikea. Tekniikkamurheet ovat laskeneet pistepottia ja sijoitus sarjataulukossa on 12. Sorakisoista enemmän nauttiva Koski-Lammi odottaa nousujohteista kilpailua.

– Auto on nyt kunnossa ja sähkövika on saatu korjattua. Treeniä on saatu ajettua sopivasti ja odotan todella kotikisaani, kertoo Juho Koski-Lammi.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli