Ralli 26.02.2019

Koski-Lammin Citroen-kaksikolla erilaiset lähtökohdat Itäralliin

Heikki Koski-Lammilla Joensuun SM-ralliin valmistautuminen on sujunut vaihteisto-ongelmien kanssa painiessa. Kuva: Taneli Niinimäki / AKK

Pari viikkoa sitten Kouvolassa ajettu kauden toinen SM-ralli toi kummallekin jalasjärveläisveljeksistä mukanaan pistetilin avauksen. Kahden kilpailijaparin kilpailusta poissulkemisen vuoksi Juhon Koski-Lammin sijoitukseksi vielä epävirallisissa tuloksissa tuli neljäs. Heikki Koski-Lammi täydensi tiimin tulosta viidennellä sijallaan.

Juuri Kurikan kaupungin Vuoden 2018 Urheilijaksi valitulla Juho Koski-Lammilla tekniikkamurheita ei ole juurikaan ollut.

– Kouvolasta jäi hyvä pohja alle ja pyritään parantamaan suoritusta sieltä, mikä onkin tavoite viikonlopulle. Auto on huollettu ja katsottu, että on kaikki kunnossa, sanoo Juho Koski-Lammi ennen seuraavaa jääkärikomppaniassa alkavaa palvelusviikkoa.

Vaikka Ari Koposen kanssa kilpailevan Heikin sijoitus oli viides, niin vaihteisto-ongelmien kanssa painivalla parivaljakolla olisi ollut resursseja parempaankin. Lähtökohdat Joensuuhun ovat heikonlaiset.

– Luottoa ei autoon nyt kyllä ole. Osia on vaihdeltu ja vikaa koitettu selvittää, mutta vika ei ole poistunut. Harmittaa ontuvalla autolla lähteä kilpailuun, mutta koitetaan mennä niin kauan kuin se kestää, kertoo Heikki Koski-Lammi murheistaan ennen Joensuun osakilpailua.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli