jokamiehenluokka 24.04.2017

Kokemäen KUPLA-Kuhmuissa tupla-tupla-mestariksi Juha Perälä Kauhajoelta

Ensi vuonna Kokemäellä ajetaan juhlakisa, kun KUPLA-Kuhmut täyttää 20 vuotta. Kuva: KUPLA-Kuhmut Tiedotus

Juha Perälä ylsi sekä Kupla-luokan että yleisen luokan voittoon Kokemäellä viikonloppuna järjestetyssä 19. KUPLA-Kuhmut-jokamiehenluokan kilpailussa. 

Kokemäen UA:n Kupla-Kuhmut-kisassa nähtiin tänä vuonna ennätyksellinen osallistujamäärä. Lauantaina kupla-luokassa osallistujia oli 154, nuorten luokassa 50 ja naisten luokassa 50.  Sunnuntaina kisaa jatkoivat 65 senioria ja 182 yleisen luokan kilpailijaa.

Kisan historiaa teki Kauhajoen UA:n Juha Perälä ajamalla tupla-tupla-mestariksi voittaen viime vuoden tapaan tänäkin vuonna sekä Kupla-luokan että yleisen luokan.

Yleisen luokan hopealle sijoittui Petro Koski Nokialta ja pronssin nappasi Timo Ruoppa Luumäeltä. Naisten luokan voitti Oriveden Heini Mäkelä, jolla on voittoja tästä kisasta jo aiemmiltakin vuosilta. Toisena oli Kokemäen Tiia Fallila ja kolmantena Mäntän Johanna Leppämäki. Nuorten luokan ykkösenä maaliin kiirehti Oriveden Severi Röman, kakkosena Hämeenkyrön Niko Mattila ja kolmantena Hyvinkään Jesse Kallio.

Senioriluokan voitti Mika Kaitonen Kyröstä, kakkoseksi tuli Harri Sandelin Puolangalta ja kolmanneksi Hyvinkään Harri Laine.

Kupla-luokan kärkikolmikossa olivat Juha Perälän lisäksi Nokian Petteri Koski ja Kauhajoen Pasi Välimäki.

Seuraava kisa Risten radalla on JM SM Liigafinaali 26.-27.8. Vuoden päästä huhtikuussa järjestetään juhlakisa 20. KUPLA-kuhmut.

Teksti: Sinikka Aatrakoski / Kilpailun tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka