Ralli 28.02.2019

Kiviniemi hamuaa kärkeen Joensuun Itärallissa

Kristian Kiviniemi hyökkää jälleen palkintosijojen kimppuun. Kuva: Jarno Saari.

Talvikausi Ralli SM -sarjassa ajetaan päätökseen tulevana viikonloppuna, kun Suomen huippukuskit mittaavat paremmuuksiaan Joensuun ympäristön hienoilla teillä. Edellisessä osakilpailussa kolmanneksi sijoittunut Kristian Kiviniemi on jälleen valmiina kärkikamppailuun TGS Worldwide -tiimin Skoda Fabia R5 -autolla.

Perinteikäs Itäralli on yksipäiväinen kilpailu, jossa ajetaan kuusi erikoiskoetta lauantain aikana.

– Tämän viikon alussa käytiin ajamassa pienet treenit ja kaikki toimi oikein hyvin. Mitään muutoksia ei lähdetty tässä kohdassa talvikautta tekemään. Ajettiin vaan ja kohennettiin tuntumaa autoon, Kiviniemi totesi.

– Joensuun ralleissa on yleensä ollut todella huiput tiet. Viikonlopulle on luvattu vielä pakkaskeliä, joten hienoa on päättää talvikausi hyvissä talviolosuhteissa.

Kiviniemi ja kartanlukija Enni Mälkönen lähtevät liikkeelle samalla tatsilla, jolla edellisessä rallissa Kouvolassa ajoivat.

– Varmasti tulee olemaan kova kilpailu, kun kuusi kuljettajaparia lähtee ajamaan voitosta. Palkintopallille on siis kovasti tunkua, Kiviniemi arveli.

– Lähdetään heti alusta saakka ajamaan kovaa ja pidetään oma homma kasassa koko päivän. Uskon, että taistellaan taas kärkisijoista. Oma tekemisemme kun toimii, voidaan varmasti olla tyytyväisiä lopputulokseen, Mälkönen ennakoi.

Teksti: Jarno Saari / Kristian Kiviniemen tiedottaja

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli