Motocross 25.10.2018

Kimi Räikkösen tiimi kaappasi maailmanmestarin “Jatkamme yhdessä menestystämme”

Pauls Jonass (vas.) ja Antti Pyrhönen kättelevät yhteistyön alkamisen kunniaksi. Kuva: Ice1Racing

Kimi Räikkösen omistama ja Antti Pyrhösen johtama Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -motocrosstiimi on kiinnittänyt maailmanmestari Pauls Jonassin.

Suomalaistiimi julkaisi tänään tehneensä sopimuksen ensi kaudesta MX2-luokan maailmanmestari Pauls Jonassin kanssa, joka siirtyy nyt kisaamaan MXGP-luokkaan Husqvarnan väreissä.

– Olen erittäin innoissani päästessäni osaksi Rockstar Energy Husqvarna -tiimiä. Vaihto MXGP-luokkaan tulee olemaan iso askel minulle, mutta en voi odottaa, että pääsen aloittamaan. Pääsy osaksi näin huikeaa tiimiä, antaa minulle isosti motivaatiota jatkaa kovaa työskentelyä saavuttaakseni tavoitteeni,  Jonass iloitsee. 

21-vuotias latvialainen tulee kisaamaan tiimissä kaudet 2019 ja 2020. Jonass voitti MX2-luokan maailmanmestaruuden vuonna 2017 ja on ollut yksi viime vuosien 250-kuutioisten menestyneimpiä kuljettajia. Tänä vuonna nuorukainen saavutti MX2-luokan MM-hopeaa. Vuonna 2011 Jonass voitti 85cc-junioriluokan maailmanmestaruuden ja kaksi vuotta myöhemmin hänet kruunattiin 125-kuutioisten junioriluokan maailmanmestariksi.

Kimi Räikkönen on iloinen saadessaan lupaavan nuorukaisen tiimiinsä.

– Meidän tavoitteemme Paulsin kanssa on jatkaa menestystämme. Motocrossin MM-sarja on  maailman kovatasoisin motocrosssarja ja me olemme iloisia saadessamme vahvistaa tiimiämme entisellä maailmanmestarilla. Olen luottavainen, että kaikki tiimimme jäsenet tulevat antamaan parhaansa auttaakseen Paulsia saavuttamaan tavoitteensa MXGP-luokassa, Räikkönen toteaa.

Tiimipäällikkö Antti Pyrhönen on tuntenut Jonassin jo useamman vuoden ajan.

– Odotamme kaikki innoissamme, että pääsemme aloittamaan työt Paulsin kanssa hänen aloittaessaan uuden jännittävän vaiheen urallaan. Kaikki tietävät, että Pauls on erittäin kova tekemään töitä ja tiedämme, että tämä auttaa häntä täydellisesti sulautumaan tiimiimme. Jo maailmanmestaruustitteli puhuu hänen puolestaan, Pyrhönen toteaa.

Lisätietoa Rockstar Energy Husqvarna -tiimin ensi kauden kokoonpanosta julkaistaan lähiviikkoina.

Teksti: Rockstar Energy Husqvarna Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Räikkösen tiimi kaappasi maailmanmestarin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross