Enduro 30.08.2018

Kesäloma ohi – Enduron MM-mittelöt jatkuvat Italiassa

Eero Remes. Kuva: ABC Communication

Enduron MM-sarja palaa kaksi kuukautta kestäneeltä kesätauolta, kun kauden kolmanneksi viimeinen enduron MM-osakilpailu ajetaan viikonloppuna Italian Edolassa.

Kahdeksan osakilpailuviikonloppua käsittävä enduron MM-sarja kääntyy loppumetreille, kun jäljellä on enää kolmen osakilpailuviikonlopun rutistus.

110 pistettä kerännyt kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes on Enduro GP -luokan MM-pisteissä kolmantena edellään Italian Alex Salvini (138 pistettä) ja Iso-Britannian Steve Holcombe (130 pistettä). Enduro 2 -luokassa suomalainen on niinikään kolmantena pistein 138. Johtoasemaa pitää nimissään Salvini pistein 172 ja toisena on Ranskan Loic Larrieu 141 pisteellä.

Suomesta Italiaan matkaa myös E1-luokassa neljäntenä oleva Eemil Pohjola, Youth-luokan neljättä sijaa pitävä Roni Kytönen ja kuudentena oleva Hugo Svärd sekä Junior-luokassa kisaavat Antit Hänninen ja Ahtila. Ahtila korvaa Kytönen Motorsportin loukkaantunutta Lari Jukolaa.

Kilpailuviikonloppu käynnistyy huomenna perjantaina ajettavalla Supertestillä klo 20 Suomen aikaa. Lauantaina ja sunnuntaina kilpailijat starttaavat matkaan kello 10.

Lisätietoa: www.endurogp.org

Osallistujalista ja livetulospalvelu: www.enduro-live.info

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro