Motocross 20.04.2018

Keljo poissa radoilta koko SM-kauden – Viron Erki Kahro korvaa suomalaisen

Vasemmalta: Teemu Lahtinen, Teemu Keljo, Kimi Koskinen. Kuva: Marko Vihriä

137 motorsportin motocrosskuljettaja Teemu Keljo loukkasi olkapäänsä maaliskuussa harjoitusleirillä Belgiassa ja uudelleen maalis-huhtikuun vaihteessa Latviassa. Näiden kaatumisten seurauksena Keljo kävi leikkauksessa 9.4. Suomessa ja on poissa kilparadoilta arviolta viiden-kuuden kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa käytännössä koko SM Motocross -kautta 2018.

Teemu Keljon sairasloman ajaksi 137 motorsport on sopinut vuoden 2018 MX1 SM-motocross-sarjaa koskevan ajajasopimuksen Viron Erki Kahron kanssa.

Kahro tulee kilpailemaan SM-sarjassa 137 motorsportin KTM SX-F 450 -pyörällä, Rockstar, Yoko, Duell Bike Centerin, Vehon, Skyddan, Hitachi Power Toolsin, Hyötyajoneuvokeskuksen, Dignitan ja KTM Nordic Oy:n tukemana.

24-vuotias Erki Kahro on 2013 Suomenmestari ja 2014 Vironmestari  MX2-luokassa. Lisäksi hän on saavuttanut pisteitä EM-, MXGP- ja AMA-sarjoissa.

Kahro tulee kilpailemaan SM-motocross-sarjan lisäksi oman  SJT KTM Estonia Kahro Racing Team’n värissä Viron mestaruudesta ja muutamissa MXGP-osakilpailuissa sekä valikoiduissa kilpailuissa Benelux-maissa ja Englannissa.

“Teemu Keljon loukkaantuminen on valitettava asia, mutta kun hän on toipunut, jatkamme hommia yhdessä ja siirrämme tavoitteet kohti kautta 2019. Erki Kahro on erittäin hyvä ja nopea kuljettaja ja uskon, että hän omaa hyvät mahdollisuudet MX1-luokan Suomen mestaruuteen kaudella 2018, toteaa Karri Kuisma.

137 Motorsportin muut kuljettajat Kimi Koskinen ja Teemu Lahtinen ovat harjoitelleet hyvin ja jatkavat valmistautumista kilpailukauteen 2018.

Teksti: 137 Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross