Cross Country 21.06.2018

Kauhajoella kisataan Cross Countryn paremmuudesta heinäkuussa

Kauhajoen Moottorikerho isännöi nyt kolmannen kerran Sotka CC -kilpailua. Kuva: Jyri Kaistila

Suupohjan Speedwaypuisto isännöi kansallista Cross Country -kilpailua Kauhajoella 7. heinäkuuta.

Cross Countryn paremmuudesta heinäkuun ensimmäisenä lauantaina kisataan Kauhajoella Sotkan CC -kilpailun merkeissä luokissa A, B, U20, V40, V50, V60, Naiset, Harraste ja Classic. Sotkan maastossa kisataan nyt kolmannen kerran. Aikaisempina vuosina kilpailu on järjestetty syksyllä, lähellä kauden loppua, mutta nyt tapahtuma saatiin mahtumaan keskikesään.

Kauhajoen Moottorikerhon järjestämä kilpailu starttaa klo 09. A-, B-, harraste-, V40- ja V50-luokat ajavat kaksi tuntia ja muut luokat tunnin. Kisareitti on reilun 11 kilometrin mittainen ja mukailee pääosin aikaisempien vuosien reittiä ja maastoa. Reitille mahtuu metsää, asfalttia, maaradan kiertoa, motocross-rataa sekä laskettelumäen jyrkkää rinnettä, joten odotettavissa on mielenkiintoinen kilpailu sekä kilpailijoille että katsojille.

Sotkan CC -kilpailussa ajetaan perinteisestä Cross Country -kilpailusta poiketen myös asfaltilla. Kuva: Jyri Kaistila

– Aikaisempina vuosina kuljettajat ovat tykästyneet muun muassa laskettelumäen vaihtelevaan rinteeseen. Puitteet ovat entiseen tapaan kunnossa, joten toivomme runsaslukuista kilpailijajoukkoa paikalle, toteaa kilpailun johtaja Timo Kujanpää.

Kilpailupaikka: Sotkan moottoristadion, Kisakuja 32, 61800, Kauhajoki
Ajo-opasteet Kantatie 67:ltä

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country