Cross Country 07.04.2016

Katso Cross countryn SM-avauksen reittiesittelyvideo

Offroad-moottoripyörien cross countryn SM-sarja käynnistyy Hattulan Parolannummella lauantaina 23. huhtikuuta. 24MX SM Cross Country -sarjan promoottori on julkaissut reitin esittelyvideon.

Parolannummen varuskunta-alueella ajetaan parin viikon päästä jo seitsemättä kertaa, kun Panssari CC -kilpailu käynnistää kotimaisen cross countryn kesäkauden. Kilpailureitti tulee olemaan noin yhdeksän kilometriä pitkä ja aiemmin kilpailussa ajaneille lähtökohtaisesti tuttu. Uuttakin on luvassa, sillä reitti ajetaan eri suuntaan kuin viime vuonna. Lisäksi reitistä noin 30 prosenttia on uudistettu.

Panssari CC VII -kilpailun reittiesittelyvideo on julkaistu sarjapromoottori 81 Media Finlandin YouTube-kanavalla: 

Video on kuvattu lauantaina 2. huhtikuuta.

Suomen mestaruussarjan lisäksi Parolassa käynnistyy 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien sekä naisten Suomen Cup -kausi. Lauantain 23. huhtikuuta aikana kilpaillaan myös kansallisissa luokissa nuoret, U20, B, 60-vuotiaat veteraanit, classic ja harrastelijat.

24MX-nettikauppa toimii SM-sarjan nimikkoyhteistyökumppanina, ja sarja kulkee nimellä 24MX SM Cross Country. Myös maahantuonti- ja tukkuliike Duell Bike-Center Oy on vahvasti mukana SM-sarjassa Mobius-polvitukimerkin voimin.

SM-sarjan yhteistyökumppaneina ovat lisäksi Bike & Boat World, Blå Band, Bridgestone, Molitor, Motopalvelu Niemitalo, OFFROADPro, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory. Sarjan julkikuvaa ovat luomassa CrossiBlogi ja Pilvilinnan Talonmies.

24MX SM Cross Country 2016

23.4.2016 Kangasalan MoKe & ISDE-tukiryhmä (Parolannummi)

9.7.2016 Jämsän Seudun MK (Jämsä)

6.8.2016 Mäntsälän ENS & Sipoon MK (Sipoo)

22.10.2016 Rauman Seudun MK (Säkylä)

24MX SM Cross Country Facebookissa

www.facebook.com/SMcrosscountry

Panssari CC VII -kilpailun lisämääräys & lähtöluettelo:

http://kalkku.fi/kilpailut.php?kisat=cc

Teksti ja kuva: Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country