Karting 29.03.2017

Kartingin SM-sarja tarjoaa tien huipulle – stipendillä suoraan MM-kilpailuun!

Karting SM -sarjan kausi 2017 alkaa 27.-28.5. Vantaalla. Kuva: Outi Talikka

Toukokuun 27.-28. päivä alkava kartingin SM-kausi 2017 tuo sarjan kuljettajille tarjolle unelmien tilaisuuden päästä ajamaan suoraan lajin MM-kilpailuun. Yksittäisenä tapahtumana ajettava MM-kilpailu ajetaan tänä vuonna Iso-Britanniassa syyskuun 21.-24. päivä.

Unelmien tilaisuuden mahdollistavat Suomen autourheilun lajiliitto AKK-Motorsport ry sekä yhteistyökumppanit Ninar, Racing Service Jaatinen, MPT-Racing, Koski Motorsport, OSN-Power ja Kohtala Sports.

Yhteistyötahojen tuella kaikki Karting SM -sarjan kuljettajat ovat mukana tavoittelemassa kolmea stipendiä, joka oikeuttaa osallistumiseen MM-kilpailuun. Nyt ensi kertaa lanseerattu stipendi sisältää auton rungon, moottorin, tallipaikan, renkaat ja osallistumismaksun kilpailuun.

Kaikki kolme stipendiä jaetaan niin, että jokaiseen SM-sarjan luokkaan OKj, OK ja KZ2 jaetaan kuhunkin yksi stipendi. Stipendien taustalla on ajatus tasapuolistaa valituksi tulemisen mahdollisuutta ja ne jaetaan niin, että sarjan kuljettajat saavat äänestään keskuudestaan yhden stipendin saajan, AKK:n kartingin lajiryhmä toisen ja palkinnon mahdollistavat yhteistyökumppanit kolmannen. Järjestelyn tarkoituksena on auttaa kuljettajia eteenpäin urallaan.

– Tämä on aivan upea palkinto. Kun mukana olevat kumppanit lähestyivät minua ensimmäisen kerran tällä ajatuksella, niin suorastaan mykistyin. Sanat eivät vieläkään riitä kertomaan, kuinka hyvältä tuntuu. Se, että nykyajan kylmässä maailmassa halutaan antaa näin upeita asioita on käsittämätöntä. Tästä tulee upea kausi, kommentoi lajipäällikkö Pekka Säynevirta.

Neljän osakilpailun Karting SM -sarja alkaa Vantaalta 27.-28.5.

Teksti: Karting SM / Viestintä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting