Karting 17.07.2017

Kartingin EM-kilpailu tuo tulevaisuuden formulatähdet PowerParkiin

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

PowerParkin kansainvälisten tapahtumien kesä jatkuu kuluvalla viikolla kartingin Euroopanmestaruusosakilpailulla, jossa tulevaisuuden formulatähdet kisaavat EM-pisteistä Alahärmässä. Mukana on yli 200 nuorta kilpailijaa ympäri Eurooppaa. Tapahtumassa vierailee myös kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Jean Todt. Flying Finn 100 Race nimeä kantava tapahtuma on virallinen Suomi 100 -tapahtuma.

Tallien ensimmäiset huoltorekat saapuivat PowerParkiin viikonlopun aikana ja lisää huoltokalustoa sekä kilpailijoita tulee paikalle alkuviikon aikana. Ensimmäiset vapaat harjoitukset ovat ohjelmassa keskiviikkona. Torstaina ja perjantaina otetaan myös tuntumaa kiitoksia saaneeseen Mika Salo Circuitiin. Aika-ajot ovat ohjelmassa lauantaina ja EM-osakilpailun finaalit kisataan sunnuntaina. Suomalaisia on mukana kaikissa kolmessa luokassa.

Kisatapahtumien ohella PowerParkissa ajetaan torstaina illalla business karting-kisa, jossa suomalaiset autourheilua tukevat yritykset ajavat joukkuekilpailun. Tätä kisaa tähdittää muiden muassa Mika Salo.

Perjantaina klo 13 radalla järjestetään autourheilun kotimaisen lajiliiton AKK-Motorsportin Flying Finn 100 –hankkeen viralliset juhlallisuudet, jossa mukana on FIA:n presidentti Jean Todt. Hankkeella kerätään karting-autoja nuorille lajin harrastajille.

Kartingin EM-kilpailuun on yleisöllä vapaa pääsy. Tapahtuma aiheuttaa liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä PowerParkin alueella ja paikalle saapuvan yleisön tulee huomioida ja varautua näihin tilanteen vaatimalla tavalla.

Vauhtia on tarjolla myös PowerParkin raviradalla perjantaina klo 18 alkaen, kun PowerParkin radalla ravataan tasokkaat Toto4 -ravit. Raveissa jatkuu Härmän ja PowerParkin ratojen ohjastajakilpailu, jonka voittaja palkitaan 1500 eurolla.

PowerParkin huvipuisto on avoinna koko viikon normaalisti klo 11-19 välisenä aikana.

Teksti: PowerPark tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting