Karting 30.03.2017

Karting SM -sarja ja televisioyhtiö MTV yhteistyöhön

Kuvassa vasemmalta TV-hankkeen ydinporukka Pekka Myllyniemi, Jyrki Järvilehto, Jussi Kohtala, Sami Heiskanen ja Tatu Lehmuskallio. Kuvaaja: AKK/Pekka Säynevirta.

Kartingin SM-sarja ja televisioyhtiö MTV ovat sopineet yhteistyöstä kaudella 2017. Sopimuksen myötä kartingin SM-sarjan osakilpailut tullaan televisioimaan ja esittämään C More -kanavilla parhaisiin katseluaikoihin.

Sopimuksen myötä lähetyksissä nähdään myös kovan luokan toimittaja-ammattilaisia, sillä lähetysten tuotannossa on mukana Timo Pulkkinen ja äänessä muun muassa Tomi Tuominen. Jokaisesta osakilpailusta tehtävä 52 minuutin kooste näytetään C More -kanavilla useampaan kertaan noin viikon kuluttua kilpailusta.

Ensiesityksen jälkeen ohjelmat julkaistaan myös Moottoriurheilu.tv-sivustolla sekä Karting SM -sarjan Youtube-kanavalla.

Kartingin SM-sarjan näkyminen kanavaperheessä, joka näyttää myös autourheilun kuninkuusluokan, Formula 1 -sarjan lähetykset Suomessa, tarkoittaa tavoittavuuden ja tunnettuuden kannalta merkittävää lisäystä sarjan näkyvyysportfolioon.

Mielenkiintoa ei myöskään vähentäne se, että sarjan KZ2-luokassa nähdään huippunimenä itse Jyrki Järvilehto, joka on myös innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Upea juttu! Suomessa on pitkät perinteet vuosikymmenten ajan kartingissa ja tasaisin väliajoin on maailmalle noussut uusia lupauksia aivan huipulle asti. Näkyvyys on kuljettajan kannalta äärettömän tärkeä asia yhteistyökumppanihankinnassa ja tämän tasoinen TV-sopimus tuo varmasti suurta apua niin kuljettajille, Kartingin SM-sarjalle kuin suomalaiselle kartingille ylipäätänsä, vuosina 1989-1994 Formula 1 -sarjassa ajanut Järvilehto kertoi.

Karting SM -sarja alkaa Vantaalta 27.-28. toukokuuta.

Teksti: Karting SM / Viestintä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting