Motocross 10.04.2017

Karl-Robert Reinike podiumilla Latviassa

Karl-Robert Reinike. Kuva: Team Manninen Bros Honda tiedotus

Viime kaudella Emil Weckmanin kanssa EM- ja SM-kultaa huuhtonut Manninen Bros Honda laajensi tälle kaudelle toimintaansa motocrossin MX1-luokan SM-sarjaan ja Veteraanien Suomen Cuppiin. MXC/A SM-sarjassa ja EMX150 EM-sarjassa tiimin kuljettajana toimii Verneri Aaltonen, MX1-SM-sarjassa Karl-Robert Reinike, MXV35 Suomen Cupissa Erno Aro ja MXV45 Suomen Cupissa Miska Aaltonen.

Kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin ja Aaltoset ja Reinike harjoittelivat alkuvuoden Espanjassa, jonka lisäksi tiimi kävi kaksi viikkoa sitten testaamassa Latviassa. Tiimin kuljettajista Karl-Robert “Robi” Reinike on ehtinyt jo ajamaan Latvian suunnalla kaksi kilpailua, joissa molemmissa vantaalaisnuorukainen on nähty mukana kärkikamppailuissa. Eilen Kegumsin MXGP-radalla ajetussa kansainvälisessä kilpailussa Reinike oli toinen.

– Ihan ok kilpailu oli, vaikka ainahan sitä voittoa lähdetään hakemaan. Yritän ottaa nämä kisat ennen SM-avausta lähinnä harjoitteluna. Viime viikolla tiimin kanssa tekemämme starttitreeni tuotti tulosta ja pääsin erissä heti hyvistä asemista kisaan mukaan, mutta hieman käsien puutuminen häiritsi erien lopussa ja nopeutta tarvitaan vielä lisää. Viime kauden päätteeksi vauhti oli erinomaista ja tietyllä tavalla odotin, että onnistuneiden talvitreenien jälkeen vauhdissa olisi tapahtunut isompi hyppäys. Nyt vaan pitää ajaa todella paljon ja sitä kautta saada käsien puutuminen kuriin niin eiköhän tästä hyvä tule, kertoo Reinike.

Seuraavan kerran Reinike nähdään tositoimissa jo ensi viikonloppuna Viron perinteisessä Mulgicrossissa, Verneri Aaltonen aloittaa kautensa kahden viikon kuluttua Salon kansallisessa juniorikisassa, mutta veteraanit Aaltonen ja Aro pitävät vauhtinsa vielä piilossa Sipoossa kuun lopussa ajettavaan sarja-avaukseen saakka.

Team Manninen Bros Hondan yhteistyökumppanit kaudella 2017 ovat Brandt Oy, Arai kypärät, Yoko, Motonet, Michelin, Ykkös-MP Oy-moottoripyöräliike, yritystekstiilejä ja mainos- sekä liikelahjoja valmistava Brandix Oy, 100% ajolasit, Gaerne-ajosaappaat, TQ-Productions rakennusliike ja Europower -generaattorit.

Teksti: Team Manninen Bros Honda tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross