Enduro 06.08.2018

Kärkkäinen voittoon Hälvälän Enduro Spritissä

Sanna Kärkkäinen ylsi ylivoimaiseen voittoon Hälvälässä. Kuva: Sanna Kärkkäisen tiedotus

Lauantaina 4. elokuuta ajettiin Hollolassa, Hälvälän alueella, Enduro Sprint-kilpailu. Kilpailu oli samalla naisten Suomen Cupin toinen osakilpailu. Sanna Kärkkäinen kellotti jokaiselle pätkälle ylivoimaisesti kovimman ajan kaikista aamupäivällä ajaneista kuljettajista.

Lyhyt reitti kulki kangasmaastoissa sisältäen hieman korkeuserojakin, ja se kierrettiin neljään kertaan. Kärkkäinen lähti jokaisella kierroksella ensimmäisenä reitille, joten hän sai täysin keskittyä omaan suoritukseensa.

-Reitti oli mukava, vaikka olikin lyhyt. Tämän takia huoltoaikaa jäi noin puoli tuntia, mikä oli kyllä aivan liikaa, mutta sille ei voinut mitään. Voittomarginaaliksi kirjattiin 3.11 minuuttia. Pitkään jatkunut kuivuus hieman yllätti ja reitti kului neljän kierroksen aikana melkoisesti. Pöly ei ollut minulle haitaksi, sillä lähdin reitille aina ensimmäisenä. Tosin ensimmäisellä kierroksella järjestäjän nolla-pyörä ajoi edelläni jonkun matkaa ja kolmannella kierroksella yksi järjestäjän nolla-pyöristä ajoi reitillä vastaan.

-Kilpailu oli hyvä, viimeinen harjoitus ennen ensi viikonloppuna ajettavaa enduron EM-sarjan kolmatta osakilpailua Ruotsissa. Lähdemme matkaan tänään maanantaina ja tiistaina käymme jo hieman kurkkimassa pätkiä. Ruotsissa tavoittelen vain kärkipaikkaa, muuhun en tyydy.

Kärkkäinen johtaa tällä hetkellä naisten Suomen Cup -sarjaa täysin pistein ennen viimeistä osakilpailua, joka ajetaan 18. elokuuta Tohmajärvellä. EM-sarjassa hänellä on neljästä ajetusta kilpailupäivästä kolme luokkavoittoa sekä yksi toinen sija, joka tarkoittaa siis johtopaikkaa myös EM-sarjassa.

Teksti: Sanna Kärkkäisen tiedotus

Miesten kanssa kisannut Sanna Kärkkäinen toiseksi Vesijärven SM Endurossa

Enduron EM-sarjaa johtava Sanna Kärkkäinen ennakkosuosikkina Sysmän juhlakisaan

Sanna Kärkkäinen kaksoisvoittoon enduron EM-avauksessa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro