Enduro 18.08.2017

Kärkkäinen vetäytyy loppukaudeksi

Sanna Kärkkäinen Kuva: Nita Korhonen

KTM-kuljettaja Sanna Kärkkäinen varmisti enduron naisten Suomen Cup -mestaruuden Nummelan nostotalkoissa viikko sitten. Tämän jälkeen hän viestitti pitävänsä taukoa ajamisesta, jotta saisi terveytensä kuntoon.

Lisäksi kaatumistilanteessa Kärkkäisen satuttama peukalo kolhiintui sen verran pahasti, että kirurgi määräsi sen leikkaukseen. Leikkauksen jälkeen edessä on noin 10 viikon ajotauko, joka tarkoittaa siis sitä, ettei Kärkkäinen enää kilpaile tällä kaudella.

– Peukalostani on tosiaan nivelsiteet revennyt ja sen takia se täytyy leikata. Nyt se on lastassa, ja leikkaus tehdään ensi viikon keskiviikkona 23.pvä. Kaatuessani pyörä lähti luistamaan alta pois, ja lähdin tangon yli. Harmittaa aivan törkeän paljon, mutta nyt on aikaa saada itseni kokonaan kuntoon, Kärkkäinen kommentoi.

– Tämä kausi on ollut pettymys. Katse onkin jo tulevassa ja ensi kauden suunnitelmissa. Tarkoituksenani olisi ajaa MM-sarja ja tavoitteena ajaa MM-mitalille, kun tänä vuonna sarja jäi kesken terveystilanteen ja tämän sattumuksen takia.

Lue lisää Kärkkäisen mietteitä viikon takaisen Suomen Cup -voiton jälkeen: Kärkkäinen enduron Suomen Cupin mestariksi

Teksti: Sanna Kärkkäisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro