Enduro 06.03.2019

Kärkkäinen luokkansa kolmanneksi Kangasalan SM-osakilpailussa

Sanna Kärkkäinen. Kuva: HSPhotoGraphing / Heikki Sarkala

Enduron SM-sarja jatkui viime lauantaina Kangasalla. Ensimmäiseen osakilpailuun helmikuussa verraten lunta oli nyt paljon vähemmän ja reitit olivat jäisessä ja lennokkaassa kunnossa. Aamupäivän kuskit saivat ajaa aurinkoisessa säässä, mutta iltapäivällä sää muuttui lumisateiseksi ja kovatuuliseksi.

KTM-kuljettaja Sanna Kärkkäinen kaasutteli B1-luokassa kolmanneksi ja koko B-luokassakin neljänneksi.

– Ensimmäisellä kahdella pätkällä ajoni tuntui kankealta ja en oikein saanut ajorytmistä kiinni. Kolmannella pätkällä tuntui jo onneksi paremmalle, jolloin ilmeisesti viimeisinkin jännitys lieventyi, Kärkkäinen kommentoi.

– Pystyin koko kilpailun ajamaan tasaisia aikoja pätkille, vaikka alussa kankeaa olikin. Kuntoni myös kesti hyvin koko kilpailun ja jaksoin ajaa loppuun asti. Tasaisella suorituksella sain nostettua koko B-luokassa sijoituksiani vielä ylöspäin viimeisellä kierroksella ja varmistin saavani yhden nousupisteen lisää kohti A-luokkaa.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan 16.-17. maaliskuuta, jolloin on vuorossa legendaarinen Päijänteen ympäriajo.

– Odotan “päitsiä” innolla! Viimeksi olen ollut mukana kaksi vuotta sitten, jolloin kilpailusta jäi mukavat muistot. Nyt tavoittelen tosissani B-luokan voittoa. Tavoite on realistinen, mutta se vaatii kaiken onnistumista täydellisesti. Olen kuitenkin valmis tähän haasteeseen, Kärkkäinen päättää.

Teksti: Sanna Kärkkäisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro