Enduro 13.10.2018

Kärkkäinen ja Remes lauantaipäivän voittoon

Eero Remeksellä on huomenna mahdollisuus uransa ensimmäiseen E2-luokan maailmanmestaruuteen. Kuva: Simo Kuuslampi

Enduron MM-sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Saksan Rüdersdorfissa. Naisten luokan kerrasta poikki -mestaruuskilpailussa Sanna Kärkkäinen päätti lauantaipäivänsä johtoasemassa, ja samaan ylsi omassa luokassaan myös Eero Remes.

Tuore enduron Euroopan mestari Sanna Kärkkäinen jatkoi voitokasta tahtiaan myös MM-osakilpailussa. Kärkkäinen voitti lauantaipäivän osalta naisten luokan yli kahden minuutin marginaalilla. Naisten MM-kilpailu on ainoastaan yhden viikonlopun mittainen, joten Kärkkäisellä on huomenna hyvä mahdollisuus varmistaa MM-kulta itselleen.

Kaksinkertainen E1-luokan maailmanmestari Eero Remes päätti lauantaipäivän yleiskilpailun kolmantena. Remes oli oman E2-luokkansa nopein lauantaina, ja kavensi piste-eroa luokkaa johtavaan Alex Salviniin. Remeksellä on siis vielä mahdollisuudet uransa ensimmäiseen E2-luokan maailmanmestaruuteen.

Eemil Pohjola oli E1-luokan viides. Juniorluokassa Antti Hänninen oli 13:s ja Antti Ahtila 18:s. Roni Kytönen oli nuorten luokan kolmas ja Kytösen tiimikaveri Hugo Svärd kuudes.

Enduron kauden viimeinen osakilpailu jatkuu vielä huomenna sunnuntaina, jolloin saadaan selville suomalaiskuljettajien lopulliset mitalivärit.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro