Motocross 04.08.2017

Kansainvälisen Tampere Supercross -kisan kokonaisuus Suomessa täysin ennennäkemätön

Tampere Supercrossin katsomoiden odotetaan olevaan jälleen loppuunmyydyt. Kuva: Small Balls Production

Tampereella järjestetään 10.-11. marraskuuta kansainvälinen supercross-kutsukilpailu. Taistelu kilpailun huomattavista rahapalkinnoista ratkotaan Messu- ja urheilukeskukseen rakennettavalla massiivisella sisäradalla.

Aiempina vuosina loppuunmyydyn ja jo kuudennen kerran järjestettävän kansainvälisen supercross-kutsukilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Kilpailuun rakennettavan radan suunnittelusta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä.

”Kilpailun kokonaisuus on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata tullaan uusimaan täydellisesti, samoin kilpailuformaattia on hiottu edelleen. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee aiempaa intensiivisemmin alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana!” Nikkilä toteaa.

Lisäksi radalla nähdään 50- ja 65-kuutioiset minicrossarit. Uutuutena tapahtumassa on head-to-head supercross race, jossa kuljettajat pudottavat toisiaan pois jännittävissä yhden kierroksen kilpailuissa.

Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2018 varuste- ja kalustouutuuksia.

Viime vuoden tapaan Offroad Expo -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja parkkipaikoistakaan ei veloiteta.

Supercross perjantaina ja lauantaina 10.-11. marraskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Lisätietoja osoitteesta www.supercrosstampere.fi

Teksti: Jarkko Nieminen / Tampere Supercross

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross