Enduro 20.02.2019

Kangasalan SM-endurokilpailun reitti julkaistu

Ramirent SM Enduro avasi enduron SM-kauden Mallusjoelta. Kuva: Kytönen Motorsport

Maaliskuun alussa ajettavan neljännen Kangasala-Enduron kilpailureittikuvaus on julkaistu. Kyseessä on SM-osakilpailu.

Kangasalla järjestetään vuoden tauon jälkeen endurokilpailu lauantaina 2. maaliskuuta Kilpailukeskuksena toimii Parma Oy:n tilat Kangasalan Lentolassa (Mäkirinteentie 19, 36220 Kangasala). Kilpailureitti kulkee Kangasalan Lentolan ja Kyötikkälän alueilla.

Kilpailu on SM-osakilpailu, myös nuorten (U20) SM-osakilpailu.

Kilpailureitti tulee olemaan noin 42 kilometriä pitkä ja sisältää kolme maastokoetta sekä siirtymäosuuksia.

Maastokoe 1: Lentola

Lähdöstä ensimmäiselle maastokokeelle on matkaa noin 400 metriä metsäspoorissa. Maastokoe 1 on 5,4 kilometriä pitkä ja se sisältää vaihtelevaa spooria ja crossirataa.

Maastokoe 2: Kallion teollisuusalue

Ennen toista maastokoetta on sekä vähän tiesiirtymää että metsäsiirtymää 3,5 kilometrin verran. Maastokoe 2:lla on pituutta 4,2 kilometriä ja se on metsäspooria Kallion teollisuusalueella.
Toisen maastokokeen jälkeen alkaa noin 20 kilometriä pitkä siirtymäosuus, joka sisältää tietä ja metsäspooria. Siirtymän varrella noin kahden kilometrin päässä MK2:n maalista on myös tankkausmahdollisuus, mutta huoltoa ei sallita.

Maastokoe 3: Tehotankki

Pitkän siirtymäosuuden jälkeen on metsäspoorinen kolmas maastokoe, jolta löytyy pituutta 7,3 kilometriä. Maastokokeen maalin jälkeen on noin 1,5 kilometriä kilpailukeskukseen huoltoon.

Ajoajat ovat luokittain seuraavat:
A- ja B-luokat ajavat kolme kierrosta (=9 maastokoetta)
V40- ja V50-luokat ajavat yhden kierroksen + MK4 + MK5 (=5 maastokoetta)
C- ja V60-luokat ajavat yhden kierroksen (=3 maastokoetta).

Yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua kilpailuradion kautta. Lisäksi MK 3:n varrelle on järjestetty väliaikapiste, josta saadaan tietoa reaaliaikaisesta tilanteesta.

Kangasala-Enduron ilmoittautumisaika päättyy lauantaina

Kilpailuun ilmoittautuminen on avoinna vielä tämän viikon lauantaihin (23.2.2019) kello 20:00 saakka MOTTI-järjestelmässä (https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/eventEntry/f58fd399-b17a-4b4b-8d54-8aa41ddea6fa).

Lisätietoa kilpailusta löytyy Kangasalan Moottorikerhon (KaMoKe) verkkosivuilta (https://www.kamoke.fi/kangasalaenduro/) sekä kilpailun Facebook-sivuilta (https://www.facebook.com/kangasalaenduro2019/).

Teksti: Kangasala-Enduro IV -tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta