Road Racing 14.09.2017

Kallio Racing podiumjahtiin Portugaliin – MM-sarjan kärkikamppailu käy kuumana

Kallio Racing juhlisti ensimmäistä voittoaan Saksan Lausitzringillä. Kuva: Kallio Racing

Kallio Racing palaa kilparadoille tulevana viikonloppuna 15.-17. syyskuuta Portugalin Portimaossa. Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa Supersport 600 – ja 300-luokissa kisaava suomalaistiimi otti historiallisen voiton Lausitzringillä viime osakilpailussa, Sheridan Moraisin ajaessa nopeimpana ruutulipulle SSP 600 -luokassa. Voitto WSSP-sarjassa oli kautta aikain ensimmäinen suomalaiselle tiimille sekä myös miehelle itselleen.

Tulevana viikonloppuna tavoitteet ovat korkealla, eivätkä vähiten meneillään olevan MM-sarjan mestaruuskamppailun takia, jossa Morais on vielä tukevasti mukana. Etelä-Afrikkalainen Morais on Portugaliin lähdettäessä kolmantena sarjataulukossa, 20 pisteen erolla kärkipaikkaa pitävään Ranskan Lucas Mahiakseen.

Portugalissa asuva Morais mieltää tutun Portimaon kotiradakseen, joten kisaan lähdetään hyvän fiiliksen ja kokemuksen tuoman itseluottamuksen turvin. Viime osakilpailuun saapuneet Yamahan uudet pyörät toivat selkeästi lisävauhtia sekä Moraisille että tallikaveri Niki Tuulille. Miehet totesivat yhteistuumin saaneensa lisää luottamusta omaan ajamiseen ja molemmat odottavat innolla tulevaa osakilpailua.

“Sheridanin voitto oli upea asia koko tiimille ja voimme olla tästä saavutuksesta ylpeitä. Uusien pyörien myötä kuskien kilpailukyky on nyt entistä kovempi ja Niki Tuulen alavire vaikuttaa väistyneen. Saksassa näytti jo valoisammalta Nikin ajamisen suhteen ja Portugalissa tavoite on ehdottomasti podiumilla, sekä Nikillä että Sheridanilla. Terve kilpailu tallikavereiden kesken tekee tiimille hyvää ja pitää kaikki sopivasti nälkäisenä”, tallipäällikkö Vesa Kallio kommentoi.

Minimoto Stock – luokan Suomen Cupin mestaruuden juuri voittanut Kimi Patova jatkaa kilpailuaan WSSP 300 -luokassa Kallio Racingin väreissä yhdessä Brasilian Renzo Ferreiran kanssa. Harjoitusmielessä Suomen Cupiin osallistunut Patova palaa kansainvälisille kilpakentille hyvillä mielin ja juniorikaksikko jatkaa MM-pisteiden tavoittelua Portugalin auringon alla.

Teksti: Kallio Racing Tiedotus

Kallio Racingillä voitokas viikonloppu Saksassa

Kallio Racingin junnut Rossin oppeihin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing