Road Racing 08.11.2017

Kallio Racing kaappasi belgialaislupauksen

Loris Cresson osoitti kaudella 2017 potentiaalinsa. Kuva: Kallio Racing

Belgialainen 19-vuotias Loris Cresson tulee vahvistamaan Kallio Racingin värejä kaudelle 2018 yhtenä World Supersport 600 -luokan kuljettajana. Kaudella 2017 Cresson ajoi kahdesti villillä kortilla World Supersport 600 -kilpailuissa, ollen parhaimmillaan kahdeksantena Imolassa. Nuorukainen antoi vahvat näytöt villin kortin kilpailuissa vanhan mallin R6:lla ja Kallio Racing uskoo, että uudella R6:lla vauhtia saadaan varmasti parannettua.

Loris Cresson: “Olen todella iloinen liittymisestä Kallio Racing tiimiin. Tämä on minulle iso mahdollisuus, johon tartun luottavaisin mielin hyvin menneen 2017 kauden jälkeen. Tulen tekemään parhaani, että Kallio Racingin värit tulevat näkymään kärkikahinoissa myös kaudella 2018. Tiimin 2017 kausi oli todella vahva, maailmanmestaruuskampailusssa oltiin mukana aina Jerezin osakilpailuun asti. Villin kortin kisoissa näytin, että voin ajaa top 10:ssä, paikka tiimissä on hieno osoitus sekä tallin että Yamahan luottamuksesta minuun ensi kaudelle. En malta odottaa ensimmäistä testiä sekä tiimiin ja pyörään tutustumista.”

Tiimipäällikkö Vesa Kallio: “Odotamme innolla yhteistyötä Lorisin kanssa. Loris on nuori nälkäinen kuljettaja, hän on osoittanut omaavansa hyvän vauhdin ja uskon, että yhteistyöllä saamme vauhdin kehittymään entisestään. Keskittymällä oikeisiin asioihin pyrimme saamaan Lorisin koko potentiaalin esiin, joka varmasti tulee näkymään hyvinä tuloksina.”

Teksti: Kallio Racing Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing