Ralli 12.12.2017

Kalle Rovanperä ja Juuso Nordgren Skodan tehdastalliin: “Hienoa olla osana Skodan historian nuorinta kuljettajakaartia”

Juuso Nordgren. Kuva: Skoda Motorsport

Tsekkiläinen autonvalmistaja Skoda ilmoitti tänään tiistaina, että sen Skoda Motorsport -tallissa ajaa ensi kaudella peräti kaksi suomalaiskuljettajaparia. Sekä Kalle Rovanperä kartturinsa Jonne Halttusen että Juuso Nordgren kartturinsa Tapio Suomisen kanssa osallistuvat rallin MM-sarjan WRC2-luokkaan.

Alleen suomalaiset nuoret tähdet saavat tuliterät Skoda Fabia R5 -autot. Sekä 17-vuotiaalle Rovanperälle että 21-vuotiaalle Nordgrenille Skoda on jo tuttu auto aiemmista kilpailuista.

Karkkilasta kotoisin oleva Nordgren kilpaili tällä kaudella kolme MM-osakilpailua Skodan ratissa, ja näistä kaksi viimeisintä Skoda Motorsport -tehdastiimissä. Nuorukainen oli luonnollisesti tyytyväinen ensi kauden sopimuksestaan.

– Fiilikset on hienot, huippu auto ja huipputiimi. Hienoa olla osana Skodan historian nuorinta kuljettajakaartia. Tämä on erittäin hyvä kasvualusta nuorelle kuljettajalle, kuten historiakin osoittaa, Nordgren iloitsee.

Rovanperä ilmoitti asiasta tuoreeltaan Twitterissä.

– On ilo ilmoittaa, että ajamme Skoda Motorsportin tallissa kaudella 2018.

Tiimissä jatkavat suomalaiskuskien lisäksi WRC2-luokan hallitseva maailmanmestari Pontus Tidemand sekä norjalaiskuljettaja Ole Christian Veiby.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli