Drifting 18.07.2018

Kalle Rovanperä tekee kisadebyyttinsä Driftingissä sunnuntaina

Kalle Rovanperä. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Rallimaailmasta tuttu Kalle Rovanperä tulee tekemään Drifting-debyyttinsä RADALLE.com The Festivaalissa Motoparkissa tulevana sunnuntaina. Nuorukainen kisaa FDO PRO -luokassa.

Ralliauton rattia jo pienestä asti pyöritellyt Kalle Rovanperä on lämmennyt tänä vuonna myös Driftingin suuntaan. Pitkään huhuttiin Rovanperän auton hankinnasta ja vihdoin huhuille saatiin perää. Rovanperä on nyt ahkerasti treenannut driftingia. Ensimmäisen kisadebyyttinsä tämä nuorimies tekee Motoparkissa järjestettävässä RADALLE.com The Festivaalissa. Vastaan asettuu kokeneet Pro-miehet kuten Niko Määttälä, Timo Pihlava ja Niko Lahtinen.

– Laji on kiinnostanut ja se näyttää hauskalta! Pääsin kokeilemaan muutamaa Pro-laitetta ja pitihän sellainen nyt itsellekkin saada. Autoni on oma valmiste ja siinä on 700hp sekä 900Nm, kertoo hymyilevä Rovanperä.

Nuorukaisella ei ole vielä laajaa kokemusta Driftingista.

– Elämässäni kaksi kertaa olen käynyt Drifting-autolla ajamassa ja omallakin vain kerran! Tänä kesänä pääsin kokeilemaan kilpuria. Niko Määttälä antoi autonsa kokeiltavaksi ja sen jälkeenhän sellainen piti ostaa itsellekin.

Rovanperän tavoitteet Moroparkin radalle ovat selvät.

– Tavoitteena on nyt selvitä ensimmäisestä kisasta. Totta kai tavoite on käydä sudittelemassa mitä vaan muilta kiireiltä aikaa jää.

Motoparkin kilpailuun ilmoittautuneet Drifting-kuljettajat

Teksti: Radalle.com Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Drifting